tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

TANDPLEJE I UDLANDET: TAG IKKE PÅ EVENTYR FOR DIN TANDPLEJE I UNGARN

Tandpleje i udlandet med Helvetic Clinics Budapest

Flere og flere engelske og irske borgere tager hvert år skridtet til at få deres tandpleje i udlandet til en lavere pris, og titusindvis af patienter har sat deres lid til Helvetic Clinics tandklinik i Ungarn. Ved at vælge Helvetic Clinics til din tandpleje, vælger du at blive behandlet af exceptionelle behandlere, efter gennemprøvede protokoller og i et unikt miljø.

DIN TANDPLEJE I UDLANDET HVORFOR VÆLGE HELVETIC KLINIKER UNGARN?

Sammenfattende:
  1. Tandpleje i udlandet vores kvalitetsstandarder
  2. Tandpleje i udlandet kvalifikation af vores tandlæger
  3. Tandpleje i Ungarn omdømme af vores klinik
  4. Garantier på vores tandpleje udført i udlandet
  5. Tandpleje i udlandet forstå og blive forstået
  6. Varighed af tandpleje
  7. Indkvartering i Budapest et unikt koncept fra Clinique Hotel
  8. Tandproteselaboratoriet
  9. Turisme mellem din tandpleje
Tandpleje i udlandet vores kvalitetsstandarder
Helvetic Clinics Budapest

Når du ønsker at udføre tandbehandling i udlandet, bør du tjekke kvaliteten af de anvendte materialer, overholdelse af hygiejnestandarder, materialernes oprindelse og garantierne fra den tandklinik, du skal vælge.
Hos Helvetic Clinics, tandimplantater, anæstetika, keramik, kunstige knogler, suturer, stiller vores tandlæger jævnligt spørgsmålstegn ved alle de materialer, der bruges til din tandpleje. Vores filosofi er ikke at være pionerer og “teste” de nyeste løsninger for enhver pris, men at vurdere det øjeblik, hvor de bliver pålidelige, langtidsholdbare og frem for alt risikofrie.
For at gøre dette er det i Schweiz, at udvalget mødes hver 18. måned for at træffe beslutninger om at erstatte eller erstatte et produkt med et andet, for at sikre hurtig, pålidelig og frem for alt enestående tandpleje af høj kvalitet.
Vores klinik er en af de få, der er ISO 9001 certificerede. Du kan også konsultere de forskellige certificeringer og priser opnået af Helvetic Clinics i Ungarn.


Tandpleje i udlandet kvalifikation af vores tandlæger
Helvetic Clinics Ungarn

Ved at vælge Helvetic Clinics i Ungarn til din tandpleje i udlandet, vælger du en tandklinik, hvor du kan modtage en bred vifte af behandlinger, udført af specialiserede og højt kvalificerede tandlæger i Ungarn. Vores implantologer vil ikke passe dig med finer, og vores tandlæger med speciale i kosmetisk tandpleje vil heller ikke passe dig med tandimplantater. Hos Helvetic Clinics Hungary har vores tandlæger alle en doktorgrad i tandkirurgi og har stor erfaring inden for deres ekspertise.


Tandpleje i Ungarn omdømme af vores klinik
Helvetic Clinics Ungarn

Til din tandpleje i udlandet, som er bedre end patienterne selv kan rådgive dig i valget af din tandklinik. Du kan få en idé om det aktuelle kvalitetsniveau for vores klinik ved at konsultere de seneste og autentiske anmeldelser, der er udgivet på Google, trustpilot eller Kelclinic. Endnu bedre, ingen anden klinik har så mange patienter, der ønskede at vide om video, se hvad de siger om os og deres anmeldelser på video !


Garantier på vores tandpleje udført i udlandet
Helvetic Clinics, vores garantier

Uanset tandplejen er det altid muligt, at der opstår uventede hændelser et stykke tid efter, at behandlingen er gennemført. Ingen anden tandklinik i Europa giver garantier svarende til dem, der tilbydes af Helvetic Clinics i Budapest. Disse garantier omfatter ikke kun reparations- og restaureringsarbejdet udført af vores tandlæger, men også din flybillet (op til 180 €) og overnatning på et af vores partners hoteller under dit ophold. Se vores garantier på tandbehandlinger i udlandet.


Tandpleje i udlandet forstår og bliver forstået af tolke på dit sprog
Under din behandling i udlandet er det mest basale at forstå den tilbudte behandling, og at gøre dig forståelig af tandlægerne. Nogle af vores praktiserende læger taler fransk, men du vil også konstant blive ledsaget fra din første gratis tandlægekonsultation til slutningen af din tandpleje af et team af fransktalende koordinatorer. Uanset dit spørgsmål, vil et team på 10 koordinatorer altid stå til din rådighed for at besvare det på dit modersmål.


Til komfort for patienten og tandlægen, varigheden af tandplejen.
I vores tandklinik i Budapest Helvetic Clinics tandklinik i Ungarn vil varigheden af din tandpleje for din komfort ikke overstige to timer i træk. Det er derfor vigtigt, at du sidder så behageligt som muligt: En afslappet patient vil også give tandlægen mulighed for at slappe af og udføre arbejdet mere præcist og hurtigere.

Ved at give vores tandlæger i Ungarn det bedste udstyr, der er tilgængeligt på markedet, giver Helvetic Clinics alle vores medicinske personale mulighed for at yde maksimal pleje på et minimum af tid og frem for alt under de bedst mulige forhold.


Indkvartering i Budapest, et unikt koncept af Clinique Hotel
Helvetic Clinics Ungarn

For nemheds skyld ligger Helvetic Clinics og 12 Revay (Twelve Revay) i samme bygning. Beliggende i hjertet af Budapest, 200 meter fra Operaen. Moderne, praktisk, ekstremt godt placeret, du behøver kun at gå ned for din tandpleje eller vente i lobbyen eller i baren og gå op igen for at hvile på dit værelse efter din pleje uden at skulle ud. En af de bedste “Value for money” for denne type hotel, beliggende på denne placering.


Tandproteselaboratoriet
I samme bygning i Budapest

For tandpleje udført i udlandet er hurtighed og nærhed til tand laboratoriet afgørende, hvor patient-læge-protesekommunikation er nøglen til at opnå storslåede resultater for vores patienter. Da de designede klinikken i Ungarn, arbejdede vores arkitekter i Budapest i tæt samarbejde med Artifex arkitekter om at designe en ultramoderne højtydende bygning for at maksimere arbejdet i klinikken og laboratoriet.


Turisme mellem dine tandbehandlinger
Besøg Budapest, Ungarns hovedstad

Mellem dine tandbehandlinger er turist dimensionen også det, der gør en tandlægerejse til Budapest så charmerende. Udnyt mellem 2 aftaler med din tandlæge for at besøge Ungarns hovedstad, for Budapest er bestemt en omvej værd. Det er en af de smukkeste europæiske hovedstæder på grund af dens tusind år gamle historie, dens kultur og dens arkitektur. Helvetic Clinics tandklinik er ideelt placeret, du kan til fods besøge de vigtigste must-see monumenter såsom Saint Stephen’s Basilica, kædebroen (Széchenyi Lánchíd), det utrolige ungarske parlament, der ligger et stenkast fra klinikken.
For at slappe af mellem dine behandlinger, bør du også vide, at den ungarske hovedstad også er kendt over hele verden for sine termiske bade.


Tandpleje i udlandet, tag ikke på eventyr! Hos Helvetic Clinics er vores konstante bekymring at tilbyde dig den bedste tandpleje til den bedste pris, men aldrig på bekostning af kvalitet.

Hvorfor vælge Helvetic Clinics

Rangerer som nr. 1 i Europa

Certificeringer

PATIENTS FEEDBACK

Helvetic Clinics og Unicef

RING NU