tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
tandklinik budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

Tandbehandling med schweizisk kvalitet

Helvetic Clinics beskæftiger de bedste tandlæger

Her på Helvetic Clinics har vi udviklet en detaljeret proceskontrol, for at sikre tandplejens konsistente kvalitet på alle vores udenlandske klinikker. Din sundhed er vores højeste prioritet, hvilket betyder, at vi udstyrer vores klinikker med den nyeste teknologi i stedet for forældede udrustninger. Udover dette deltager vore tandlægespecialister på de mest kendte internationale konferencer, for at være på forkant med medicinske fremskridt på dette område.

 

Helvetic Clinics, når du vil have det sikre valg

Vi, hos Helvetic Clinics,er dedikeret til at tilbyde dig den kvalitets tandbehandling. Der gøres alt for at holde trit med den hurtige udvikling inden for tandlægeområdet, men ikke for enhver pris. Vi er stolte at kunne tilbyde på de mest moderne, men også gennemprøvede procedurer. Ingen andre steder vil du finde de samme ydelser under ét tag.

 

højeste tandlæge kvalitettandklinik i ungarn

Helvetic Clinics med schweizisk garanti

Mange tandklinikker i udlandet tilbyder garanti på tandbehandlingen. Men i realiteten vil du, i tilfælde af problemer, skulle snakke med en lokal klinikmanager, som enerådigt bestemmer om problemerne kan dækkes af garantien.

Når du bliver behandlet på en af Helvetic Clinics tandklinikker, vil vores schweiziske klinik altid være din kontakt, hvis der skulle opstå problemer. Beslutningerne tages ikke af den lokale tandklinik, men af hovedkvarteret i Schweiz. Vores garanti inkluderer reparation eller ny behandling, vi dækker din flybillet (op til 180 euro eller 1.343 dkk) og dit ophold på et af vores partner hoteller. Læs mere om vores garantier her

Helvetic Clinics, schweizisk proces – kvalitets tandbehandling

Vores tandlæger har arbejdet i mange år på de bedste klinikker. Selvom vi godt forstår vigtigheden af at levere kvalitets behandling hurtigst muligt, så er det ikke i hverken tandlægen eller patients interesse, at forhaste behandlingen. Helvetic Clinics er imod politikker, som typisk bruges af visse tandlægeklinikker i udlandet. Healings perioderne mellem behandlingstrin er obligatoriske og vil ikke blive ændret, heller ikke på på patientens egen anmodning:

  • vore tandklinikker, er der ingen tidsbegrænsning på din konsultation. Tandlægen vil bruge den nødvendige tid til at forklare den anbefalede behandling i detaljer
  • Vores tandklinikker bliver der ikke pålagt finansielle mål tandlægerne. Din personlige tandlæge hos Helvetic Clinics vil rådgive dig om, hvad der er bedst for dig og vil foreslå forskellige muligheder, hvor der også tages dine ønsker og dit budget i betragtning. Vores patienter bliver normalt tilbudt flere behandling planer, hvor fordele og ulemper bliver tydeligt forklaret
  • Vores tandklinikker vil aldrig tvinge vores tandlæger til at arbejde 12 timer om dagen; så når klinikkerne er booket op, tager vi ikke flere patienter ind …. så simpelt er det!

Med disse strenge regler og politikker har vi skabt et trygt og fredeligt miljø, både for din velvære såvel som din tandlæge, uden ekstra omkostninger. kontroller og sammenlign gerne vores procedurer og garantier, for de er simpelthen mere omfattende end nogen anden tandklinik i verden.

Du fortjener det bedste! Helvetic Clinics processer og garantier efter schweiziske standarder

 

Hvorfor vælge Helvetic Clinics

Rangerer som nr. 1 i Europa

Certificeringer

PATIENTS FEEDBACK

Helvetic Clinics og Unicef