tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

Tandbehandling med schweizisk kvalitet

TANDBEHANDLING af SCHWEIZISK KVALITET

Helvetic Clinics ansætter de bedste tandlæger

Her på Helvetic Clinics har vi udviklet en detaljeret proceskontrol, for at sikre tandplejens konsistente kvalitet. Din sundhed er vores højeste prioritet, hvilket betyder, at vi har udstyret vores klinik med den nyeste teknologi i stedet for forældede løsninger. Derudover deltager vore tandlægespecialister på de mest anerkendte internationale konferencer, for hele tiden at være på forkant med de medicinske fremskridt indenfor tandlægefaget.

 

Helvetic Clinics, når du foretrækker det sikre valg

På Helvetic Clinics er vi dedikerede og kan tilbyde dig en kvalitets tandbehandling. Vi er altid opdateret i udviklingen inden for tandlægeområdet og vi er stolte over at kunne tilbyde de mest moderne og gennemprøvede procedurer. Du vil ikke finde andre steder som kan tilbyde samme ydelser under ét tag.

højeste tandlæge kvalitettandklinik i ungarn

Helvetic Clinics med schweizisk garanti

Mange tandklinikker i udlandet tilbyder garanti på tandbehandlingen. Men i virkeligheden vil du desværre ofte opleve, at du i tilfælde af problemer med behandlingen skal diskutere med den lokale klinikmanager, som herefter enerådigt bestemmer om du er dækket af garantien.

Når du bliver behandlet på Helvetic Clinics i Budapest, er vores schweiziske klinik din kontakt, hvis der skulle opstå problemer. Beslutningerne tages ikke af den lokale tandklinik, men af hovedkvarteret i Schweiz. Vores garanti inkluderer reparation eller ny behandling, og vi dækker din flybillet (op til 180 euro eller 1.343 dkk) samt dit ophold på et af vores partner hoteller. Læs mere om vores garanti her

Helvetic Clinics, schweizisk proces – kvalitets tandbehandling

Vores tandlæger har arbejdet på de bedste klinikker. Selvom vi anerkender vigtigheden af at levere kvalitetsbehandling så hurtigt som muligt, så er det hverken i tandlægens eller i patientens interesse at forhaste behandlingen. Helvetic Clinics har eksempelvis strenge standarder for de obligatoriske helingsperioder mellem behandlingstrin, og vi går ikke på kompromis med reglerne, heller ikke på på patientens anmodning. Noget vi desværre ser visse tandklinikker i udlandet gøre.

På vore tandklinik er der ingen tidsbegrænsning på din konsultation. Tandlægen vil bruge præcis den tid som er nødvendig for at kunne forklare den anbefalede behandling i detaljer.

  • På vores tandklinik er der ikke opstillet finansielle mål for tandlægerne. Din personlige tandlæge hos Helvetic Clinics vil rådgive dig om, hvad der er bedst for dig og vil foreslå forskellige muligheder, hvor der også tages hensyn til dine ønsker og dit budget. Vores patienter bliver normalt tilbudt flere behandlingsplaner, hvor både fordele og ulemper bliver tydeligt forklaret.
  • På vores tandklinik tvinger vi aldrig vores tandlæger til at arbejde 12 timer om dagen; så når klinikken er fuldt booket, tager vi ikke flere patienter ind …. så simpelt er det!

Med disse strenge regler og politikker har vi skabt et trygt og behageligt miljø, såvel for dig som for din tandlæge, uden ekstra omkostninger. Så kontrollér og sammenlign gerne vores procedurer og garantier, for de er ganske enkelt mere omfattende end nogen anden tandklinik i verden.

Du fortjener det bedste! Helvetic Clinics processer og garanti er efter schweizisk standard.

Hvorfor vælge Helvetic Clinics

Rangerer som nr. 1 i Europa

Certificeringer

PATIENTS FEEDBACK

Helvetic Clinics og Unicef

RING NU