tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

Bihuleløft – Tandbehandling i udlandet

Tandbehandling: Bihuleløft eller knogleopbygning

Rejser til udlandet for tandpleje og tandimplantater kan undertiden også indeholde kirurgisk knogleforstærkning eller et bihuleløft (sinus-løft). Helvetic Clinics kan udføre et bihuleløft eller knogleforstærkning hos de patienter, der har behov for det. Et bihuleløft udføres typisk, når der ikke er tilstrækkelig knogle i overkæben, eller når bihuler er for tæt på kæben til at placere tandimplantater.

bihuleløft

Jacky S.
Helvetic Klinikker Budapest
Dr. Tamas Ruszin (bihuleløft & implantater)
Dr. Peter Lukacs (komplet lokator protese)
Patient fik et bihuleløft, implantater og øvre og nedre protese

Dette er en nødvendig fremgangsmåde, når knoglemasse er nedsat eller når visse tænder mangler på grund af periodontal sygdom (hvilket også er en årsag til tab af knoglemasse). I nogle tilfælde, når patienten har været uden tænder i lang tid, kan knoglen blive resorberet, hvilket udelukker muligheden for implantation.

Bihuleløft

Et bihuleløft eller en knogleopbygning er en teknik, der almindeligvis anvendes til at tilføje knogle til overkæbebenet (maxilla) i området omkring kindtænderne. Bihulerne (Maxillary sinus) er hulrum, der befinder sig bagerst i overkæben. Det kunstige knoglemateriale (kendt som bio-oss) indsættes mellem kæben og kæbehulerne. For at gøre dette, flyttes bihulemembranen opad. Kirurgen indsprøjter derefter bio-oss, som overtager den naturlige knogles rolle.

Når knogleopbygningen eller bihuleløftet er færdig, er det muligt, at kirurgen er i stand til at indsætte implantater umiddelbart efterfølgende. Det hele er afhængig af knoglen. Hvis kirurgen synes, at der er tilstrækkelig knogle til at indsætte et knogleimplantat, vil implantatet indsættes samtidig med bihuleløftet. Hvis knoglemængden derimod ikke tillader indsættelsen af implantatet, er det nødvendigt at vente med indsættelsen af implantatet i flere måneder.

Underkæbe knogleopbygning

Princippet for underkæbe knogleforøgelse er nøjagtig den samme som for bihuleløft bortset fra at … der er ingen bihule, så vi behøver ikke at løfte bihule membranen før indsprøjtning af det kunstige knoglemateriale.

Bihuleløft

Bihuleløft

Du fortjener det bedste! Helvetic tandklinikker, bedste tandbehandling i udlandet

Hvorfor vælge Helvetic Clinics

Rangerer som nr. 1 i Europa

Certificeringer

PATIENTS FEEDBACK

Helvetic Clinics og Unicef

RING NU