tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

Patient udtalelser

Patient udtalelser om Helvetic Clinics

Vi viser kun patientens navn, hvis de har givet deres samtykke.
Hvis du tror, vi tager fejl, og hvis vi har lagt dit navn og vidnesbyrd på uden dit samtykke, eller hvis du har ændret mening om indholdet, så kontakt os via e-mail og vi vil foretage de nødvendige ændringer.


Tak for besøget på klinikken. Jeg er rigtig glad for at det gik så godt og sætter pris på den ærlige og personlige tilgang til rådgivning.

Jonathan J., Aarhus
29. november, 2019


Der gået en uge siden Budapest, og alt går godt.
Min kone og jeg, vil gerne hilse og sige tak, for en særlig indsats, god behandling og hjælpsomhed.
Det var imponerende, at i kunne ordne sagen med den tabte protese. Mange tak for jeres indsats.
Vi havde faktisk en dejlig ferie i Budapest, en spændende by.
Nu ser vi frem til næste gang vi kommer til klinikken.

Venlig hilsen til alle i klinikken!

Kristian J., Glostrup
8. september, 2019.


Jeg besøgte Helvetic Clinics første gang i marts 2019 som start på en længere behandling. Det var en rigtig god oplevelse, høj service og professionel behandling. Derudover er det fantastisk at have sin egen danske patient-koordinator på stedet. Det gør hele processen meget mere informativ. 

Rógvi J, Klaksvik, Færøerne
9. april 2019. 


Jeg havde høje forventninger til min tandbehandling på Helvetic Clinics, og de blev opfyldt til fulde. Personalets indstilling var meget imponerende og professionel. Det gælder for alle involverede, såveltandlæger som assistenter, teknikere og koordinatorer. Det endelige behandlingsresultatet var desuden af en meget høj kvalitet. Sidst men ikke mindst – selvom klinikken dagligt håndterer et stort antal patienter, følte jeg mig meget komfortabel og sikker under hele behandlingsprocessen, især takket være den venlige og afslappede atmosfære som personalet skaber.
Leif S., Tisvildeleje, Danmark
12. november 2018.


Tak for en yderst velorganiseret uge. Indledningsvis var jeg usikker på, om det nu var klogt at vælge en tandlæge i udlandet. Men i dag er jeg rigtig glad for at jeg traf det valg, og det er Jeres fortjeneste, – Jeres styring og servicering under mit ophold har været helt enestående suveræn.
Finn C., Vanløse, Danmark
26. november 2018.


Vi kan kun anbefale Helvetic Clinics til vores venner og familier. Meget tilfreds med det arbejde, der blev udført.
François D. Frankrig
Juli 24, 2015


Charmerende og opmærksomt personale
Alle ansatte er charmerende og opmærksomme, tandpleje er af høj kvalitet og smertefrit. Jeg har allerede anbefalet til mine omgangskreds.
s.
Ludovic B. Frankig
Juli 23, 2015


Meget bedre end de fleste schweiziske tandlæger. Fremragende niveau af professionalisme, moderne faciliteter, motiverede og imødekommende personale, flot klinik design.
Abraham R.
Juli 27, 2015


En meget stor tak
Jeg satte pris på kvalitet og den omhu som holdet viser fra lufthavnen afhentning og indtil afrejsen. Lige fra lufthavnen til følgeskabet til pleje og den beroligende tilstedeværelse af patient koordinatoren.
En meget stor tak til alle for deres tålmodighed og venlighed.

Oliver F
Juli 27, 2015


Disse behandlinger er turen værd
Hvad jeg kunne godt lide: imødekommenheden, alvorligheden, hjælpsomheden, professionalisme og venlighed.
Hvad jeg ville sige til alle, der tøver med at komme: at disse behandlinger er turen værd!

Michel D.
Juli 8, 2015


For de tøvende
Folk er tilbageholdende på grund af afstanden, og især fordi de ikke kender kvaliteten af den tandpleje, der leveres, og det er meget uheldigt.

Brigitte
Juli 06, 2015


Tak for din mail. Det har været meget betryggende de oplysninger, du har givet.
Jeres klinik er den mest professionelle jeg er stødt på, og vil gerne bruge jer selv til det arbejde, jeg skal have lavet.
Tak.

Scott G. Storbritannien
Maj 27, 2015


Hej
Tak for tandlæge konsultationen den 28/05/15.
Jeres service var første klasse og personalet meget hjælpsomme og venlige.
Tak

Paul Cl. Australien
Maj 21, 2015


Helt klart anbefalelsesværdig

Jeg besøgte Helvetic Clinics i Budapest i april 2015. Jeg skal snart have lavet implantater og vil helt sikkert komme tilbage til Helvetic for denne behandling. Ved denne lejlighed fik jeg alle 4 visdomstænder trukket ud plus 2 fortænder. Jeg fik også laveten  tandrensning, da jeg havde alvorlig paradentose. Udtrækningerne var overraskende smertefri, og jeg kunne ærligt talt dårligt tro det, da kirurgen sagde at han var færdigt. Det var så hurtigt forbi, at jeg kunne ikke tro at alle de udtrækninger var overstået, især med de rædselshistorier jeg har hørt om fjernelse af visdomstænder. Rengøringen tog lidt over en time, da jeg kun havde brug for rensning i visse områder. For at være ærlig, så var det faktisk mere ubehageligt end at få trukket tænderne ud, men kirurgen var meget tålmodig og gjorde det så behageligt som muligt for mig. Det er nu omkring seks uger siden og periodontal sygdommen synes at være væk. Den hævelse og rødme jeg havde er nu aftaget, og mit tandkød er allerede begyndt at gro igen. De udstyrede mig også med en midlertidig protese, indtil jeg kan komme tilbage og få lavet implantater i August. De passer perfekt, hvilket er forbløffende, da de måtte tage formen før mine tænder blev trukket ud, fordi jeg missede mit fly, hvilket betød at de var nødt til at presse min behandling igennem hurtigere end tidligere arrangeret.
Klinikken er eksemplarisk ren og mere avanceret end noget jeg har set i England. Hvert medlem af personalet jeg mødte var meget venlig, og gjorde at jeg følte mig godt tilpas i løbet af min tid der. En stor tak til Bettina og holdet for deres hjælp og tålmodighed. Vil helt klart anbefale Helvetic Clinics til andre.
Jon K. Storbritannien
Maj 26, 2015


Jeg fik fire fyldninger (æstetiske såvel som sammensatte). I alle tilfælde var jeg meget tilfreds, da resultatet var perfekt!
Benedict S. Karlsruhe, Tyskland
April 22, 2015


50% besparelse
Meget betryggende, klinikken giver klare og detaljerede forklaringer af de tandbehandlinger, der skal gennemføres, flere valgmuligheder fremlægges. Jeg modtog kvalitet og smertefri pleje. Patient koordinatoren giver dig en varm velkomst og deres arbejde er fantastisk. Tøv ikke med at komme til Helvetic Clinics; der bliver taget hånd om dig af fagfolk.

Alain Laidin, Neuvecelle, Frankrig
April 18, 2015


Jeg sparede 20.000 schweizerfranc (13.500 pund). Meget varm velkomst, præcisionsarbejde. Uden tøven er jeg begyndte at sprede ordet om klinikken.
En stor tak til hele holdet!

Claudine Froissard, Gland, Schweiz
April 4, 2015


Kompetent personale og behandling. Servicen var professionel. Alle mine forventninger blev opfyldt..
Werner A.  Biel, Schweiz
April 2, 2015


De opdagede problemer, som var blevet ignoreret i Storbritannien og i Frankrig. Venlig og professionel service, moderne udstyr, og grundig konsultation, hvor der blev opdaget problemer, som respekterede franske og engelske tandlæger ikke have fundet. Jeg er meget tilfreds, og jeg har allerede sendt kolleger og familiemedlemmer til Helvetic Clinics.
Tak!

Jean-Yves R. 
Marts 27, 2015


Meget godt og præcist tandlæge arbejde; venlige tandlæger. Meget venligt og hjælpsomt personale. Super!
Ruth G. Recherswil, Schweiz
Marts 26, 2015


Meget professionel. Behageligt arbejdsmiljø og venlighed karakteriserer denne klinik. Personale og tandlæger gør alt for at gøre processen afslappende og behageligt.
Jean-François Rauber, Epagny, Schweiz
Marts 15, 2015


Ægte fagfolk, tøv ikke; de er sande fagfolk, der giver ordentlige forslag og giver perfekt smertefri tandpleje. Varm velkomst og perfekte faciliteter til fantastiske resultater til en meget rimelig pris. Desuden en stor fornøjelse at udforske Budapest imellem behandlingerne.
Tak for det højt kvalificerede personale!

Jean-François Mottaz, Echallens, Schweiz
Marts 13, 2015


Tak til alle for jeres venlighed, professionalisme og omsorg. Tandlægerne var venlige og virkelige eksperter. Det øvrige personale var ligeledes venlige og hjælpsomme. En stor tak igen.
S. J. Kent


Efter megen overvejelse, besluttede jeg endelig at besøge din klinik i Ungarn. Efter jeg fik en meget grundig behandlingsplan, vidste jeg at jeg kommet til det rigtige sted. Jeg var meget tilfreds med resultatet og den måde, jeg blev behandlet. Særlig tak til Dr. Lukacs. Tak allesammen,
Med venlig hilsen

E. G. Cambridge


Alt jeg kan sige er, at I er professionelle. Efter et par måneders behandling, er jeg nu vendte hjem, og jeg elsker virkelig resultatet. Min familie er også forbløffet. Tak Dr. Bendes, alle oversætterne og det venlige personale! I er alle søde!
Hilsen fra Nottingham

S.  P. Nottingham


Fra det første øjeblik til det sidste, blev jeg behandlet respektfuldt og varmt. Den tandbehandling, jeg fik var på samme måde. Lægernes faglighed og flotte arbejde fik mig til at anbefale klinikken til mine venner og bekendte. Tak Dr. Brigitta Szabo, Odett for din store arbejde og omsorg!
Fortsæt det gode arbejde og tak!

J. K. London


Hej,
Nu hvor er jeg tilbage i Frankrig, vil jeg gerne udtrykke min tak for hele opholdet i Budapest, hvor jeg rejste til tandbehandling i udlandet. Alt var perfekt, god tandpleje (det vigtigste naturligvis) med tandlæger der gør et fremragende indtryk både i deres færdigheder og venlighed og tilgængelighed. Hotel Castle Garden anbefales: både værelserne og restauranten. En særlig tak til vores chauffør en mand, der var meget venlig!

J. M. Mimet, Frankrig


Hej,
Tak for jeres samarbejde, og jeg forventer at vende tilbage meget snart. Det var fantastisk i sidste uge i jeres tandklinik i Ungarn, og jeg er nu hjemme hos Jean-François. En stor tak for hele holdet.
Bedste ønsker til jer alle.

Martine and RV B. Massongex, Schweiz


Hej Hr Chaker
Bare et par ord for at sig tak til dig dig og vise min påskønnelse for at komme til Budapest for tandbehandling.

JP V. Perpignan, Frankrig


Efter min “første skridt” i sidste uge (som var tilfredsstillende på alle punkter, venligst del med lægen og hans hold), ser det ud til, at jeg skal færdiggøre behandlingen over tre måneder i 3 eller 4 sessioner (?). Som jeg forklarede, er jeg i udlandet (i Asien) 16-31 marts. Kan vi allerede nu aftale datoer, så jeg kan bestille min flybillet?
Hvis det er muligt, vil ugen fra 13-18 Maj passe mig perfekt
Tak for dit svar.

J. D. Massy


Hej,
Mange tak for kvaliteten af dine svar og den velkomst jeg fik på klinikken. Det er faktisk værdifuldt (og sjældent) at blive forklaret med en sådan gennemsigtighed og hastighed!
Meget stor tak til dig og alle dine medarbejdere
Med venlig hilsen

Dominique N.


Hej,
Tak for al den hjælp, du har givet mig med at forberede mit ophold i Budapest og under selve besøget. Jeg nød også tandlægernes kompetencer i Ungarn og venligheden hos de forskellige mennesker jeg mødte undervejs.

Marie-France B. Créteil, Frankrig


Hej Hr Chaker og hr Empain,
Vi ønsker blot at sige, at vi var meget tilfredse med vores første tur til Helvetic Clinics.
Vores afhentning fra Budapest lufthavn var perfekt! Chaufføren Mr. Roland var en meget venlig person.
Ved vores ankomst Helvetic Clinics, blev vi hjulpet af tandlæger ved første besøg. En time senere blev tilbuddet lavet på fransk! En stor tak til P. Chaker og Erika og vi satte pris din venlighed, tilgængelighed og oversættelser på fransk!
En særlig tak til tandlægerne: de viste ro, venlighed og en høj grad af professionalisme. De fyldte os med tryghed! Tak til hele personalet i Helvetic Clinics.
Vi følte os beroliget af alvoren i dit arbejde, og det er på grund af dette, at vi besluttede at starte behandlingen med det samme.
Hotel Castel Garden er upåklagelig, og vi blev godt modtaget.
Vores bedste hilsner.

Danielle and André C. Avry devant Pont, Frankrig


Hej,
Jeg vil gerne sige tak for den velkomst, vi har modtaget i klinikken. De ansatte er opmærksomme og professionelle.

Gerald M. Wimi, Frankrig

RING NU