tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

Tandbehandling med rejse til Budapest

Tand behandlings rejse – Dit ophold i Budapest

Trin 1, Få en behandlingsplan

Hvis du ønsker en tandbehandlingsrejse hos os i Ungarn, bedes du starte med at få et uforpligtende tilbud. Så vil en af vores danske patient koordinatorer kontakte dig med alle de nødvendige oplysninger. De vil også være i stand til at besvare de spørgsmål, du måtte have.

Har du allerede fået et tilbud på din tandbehandling, eller blot fået lavet en scanning af tænderne.

I så fald, så bedes du blot fremsende følgende informationer til os:

  • Scanningen
  • Billeder af dine tænder
  • Infomation om den tandbehandling du ønsker

Du kan klikke her, for at bede om et tilbud, og fremsende infomationer

En OPG scanning er en komplet scanning af dine tænder, kæber og bihulerne. Det er en god måde at identificere, hvilken slags tandbehandling du har brug for, men det er ikke tilstrækkeligt til at fastslå en præcis behandlingsplan. Hvis du har brug for knogleforøgelse, bliver du sandsynligvis nødt til at give os et 3D CTscanning.

Disse krav er vigtige, men de kan ikke erstatte en konsultation på klinikken. En af vores tandlæge specialister vil tage ansvaret for dit tandpleje under dit ophold.

Trin 2 – Transport og overnatning i Budapest

Under din indledende konsultation, før selve tandbehandlingen, vil vores patient koordinator give dig de bedste ledige datoer for dit besøg på vores tandlægeklinik; denne konsultation er gratis. Når du har valgt dato, bør du bestille din flybillet til Budapest og sende os flyoplysninger: flynummer, planlagte ankomsttidspunkt og terminal. Når vi har modtaget disse oplysninger, vil vi bekræfte alt og sender dig en e-mail med alle dine rejse informationer, herunder datoer og indkvartering (hvis den er booket i et af vores partner hoteller). Vi vil altid besvare og bekræfte mails vi modtager. Hvis du har sendt os oplysninger via e-mail og har ikke modtaget et svar eller bekræftelse inden for 48 timer, så tøv ikke med at kontakte os igen.

tandbehandling med rejse til budapesttandbehandling i budapest

Ideelt beliggende i centrum af Budapest, bogstaveligt talt mindre at ét minuts gåafstand fra operahuset og 3 minutter fra basilikaen, ligger vores klinik i samme bygning som the Twelve Revay Hotel, hvor vi har forhandlet en særlig billig pris for vores patienter, herunder er din første overnatning gratis. Dog kan du selvfølgelig bestemme, hvor du ønsker at bo.

Klik på hotel linket i menuen her på hjemmesiden, for at finde vores udvalg af partner hoteller. Der er mange mange hoteller i Budapest, men med disse hoteller har vi har forhandlet særlige lave priser for vores patienter. For at benytte disse fordelagtige priser, skal din booking arrangeres af os.

Trin 3 – Din ankomst til Budapest

  • Uanset hvilken terminal du ankommer i
  • Uanset hvilken dag du ankommer
  • Uanset hvilket tidspunkt du ankommer…

Så vil en repræsentant fra Helvetic Clinics være der til at byde dig velkommen forud for din tandbehandling. En høflig chauffør vil samle dig op i lufthavnen og tage dig til dit hotel, uden omkostninger for dig.
Det samme gælder for din hjemrejse: uanset dagen, timen, uanset om du bruger i lufthavnen eller en bus eller tog station, vil vi gøre det let og stress frit for dig. Hele processen med din tandbehandling i udlandet er hurtig og smertefri.

Vores lokale teams sikrer, at din tandlæge rejse til udlandet er så behageligt som muligt. Undgå usikkerhed på din tandlægerejse. Gør som mange andre engelsktalende patienter, stol på Helvetic Clinics

Helvetic Clinics Budapest er vurderet den bedste tandklinik i Europa, tjek videoen.

Hvorfor vælge Helvetic Clinics

Rangerer som nr. 1 i Europa

Certificeringer

PATIENTS FEEDBACK

Helvetic Clinics og Unicef

>
Call Now ButtonRING NU