tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

Rodbehandling – Tandbehandling i udlandet

Endodonti – Rodbehandling

Endodonti er feltet inden for tandpleje, der beskæftiger sig med tændernes interne væv. Den behandler sygdomme af tandens pulpa, dvs. indre del (reversible eller ikke reversible pulpitis, nekrose) og sygdomme omkring tandrodens spids (kronisk betændelse af tandrodens hud, kronisk alveolær blyd, akut alveolær blyd, condensing osteitis).

En endodontist er en tandlæge, der er specialiseret i at behandle tænder, som allerede er døde eller når der er fare for at tanden forfalder efter en tandbehandling. Rodbehandling teknikker og procedurer, kræver  specifikt uddannede tandlæger.

I tilfælde af tvivl

Hvis du føler smerte i en tand eller i et dybere hulrum, anbefales det at opsøge en tandlæge der er specialiseret på endodonti. Specialisterne på Helvetic Clinics (Ungarn) kan ved hjælp af en røntgenoptagelse bestemme om en rodbehandling er nødvendig. Hvis infektionen ikke behandles i tid, kan dette føre til at hele tanden skal fjernes, hvilket skulle nødvendiggøre indsættelse af et implantat eller montering af en bro.

root-canal-treatment

Præcisions arbejde af tandlægen

Rodbehandlingsproceduren

Rodbehandling starter med en grundig rengøring af de beskadigede områder af tanden, hvilket sædvanligvis udføres under lokal bedøvelse. Når tandlægen når kammeret, kan yderligere bedøvelse injiceres direkte i nerven i tanden for at fjerne al smerte, da en tand som er delvis nekrotisk, generelt er meget følsomme, før nerverne er blevet fjernet.

Endodontisten fjerner det infekterede væv fra pulpaen (kammeret), såvel som alle andre nervevæv fra rødderne. Derefter sætter han fyldningen i tandroden. Efter at tanden er blevet rigtigt forberedt, og at de indre dele er desinficeret, fyldes rodkanalen af endodontisten og åbningen lukkes med en midlertidig fyldning.

Ved næste besøg på vores tandklinik fjernes den midlertidige fyldning af endodontisten, der bygges en base, og som regel monteres der en krone på tanden.

Efter behandlingen bør tanden være strukturelt stærk, sund og smertefri (den har ikke nogen nerver tilbage). En rodbehandling kan synes at være en triviel operation, men det er absolut ikke tilfældet. Derfor gennemføres denne operation i Ungarn af vores specialister (endodontologer) under forstørrelsesglas-mikroskop (8X). Desværre er vi på vores tandklinikk nødt til at gribe ind alt for ofte, på grund af dårlig rodbehandling udført af en tandlæge, der ikke har taget sin tid til at gøre denne behandling tilstrækkeligt forsigtigt. Rodbehandlingen skal gennemføres af en praktiserende tandlæge, der er bekendt med rodbehandlingens metoder og teknikker, som gør at han er i stand til at udføre rodbehandlingen korrekt og med god kvalitet.

Desværre er vores tandlæger på tandklinikken Helvetic Clinics alt for ofte konfronteret med patienter, der har gennemgået denne type behandling uden brug af et mikroskop og af en ikke specialiseret tandlæge, som har den virkning at generere hyppige komplikationer, såsom infektioner eller inflammationer i rødderne.

Du fortjener det bedste! Helvetic Clinics, bedste Tandbehandling i udlandet

Hvorfor vælge Helvetic Clinics

Rangerer som nr. 1 i Europa

Certificeringer

PATIENTS FEEDBACK

Helvetic Clinics og Unicef

RING NU