tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

RODBEHANDLING – TANDBEHANDLING I UNGARN

Endodonti hos Helvetic Clinics Budapest

Endodonti i vores tandklinik i Ungarn Helvetic Clinics

Endodonti er feltet inden for tandpleje, der beskæftiger sig med tændernes interne væv. Den behandler sygdomme i tandens pulpa, dvs. den indre del (reversibel eller ikke-reversibel pulpitis, nekrose) og sygdomme omkring tandrodens spids (kronisk betændelse i tandrodens hud, kronisk alveolær absces, akut alveolær absces, condensing osteitis).

En endodontist er en tandlæge, der er specialiseret i at behandle tænder, som allerede er døde eller er i fare for at forfalde efter en tandbehandling. Rodbehandling Teknikker og procedurer kræver specifikt uddannede tandlæger. Vores tandklinik i Ungarn tilbyder avanceret endodontisk behandling for at sikre den bedste pleje for dine tænder.

I tilfælde af tvivl

Hvis du føler smerte i en tand eller i et dybere hulrum, anbefales det at opsøge en tandlæge der er specialiseret på endodonti. Specialisterne på Helvetic Clinics (Ungarn) kan ved hjælp af en røntgenoptagelse bestemme om en rodbehandling er nødvendig. Hvis infektionen ikke behandles i tid, kan dette føre til at hele tanden skal fjernes, hvilket skulle nødvendiggøre indsættelse af et implantat eller montering af en bro.

root-canal-treatment

Præcisions arbejde af tandlægen

Rodbehandlingsproceduren

Rodbehandling starter med en grundig rengøring af de beskadigede områder af tanden, hvilket sædvanligvis udføres under lokal bedøvelse. Når tandlægen når kammeret, kan yderligere bedøvelse injiceres direkte i nerven i tanden for at fjerne al smerte, da en tand som er delvis nekrotisk, generelt er meget følsomme, før nerverne er blevet fjernet.

Endodontisten fjerner det infekterede væv fra pulpaen (kammeret), såvel som alle andre nervevæv fra rødderne. Derefter sætter han fyldningen i tandroden. Efter at tanden er blevet rigtigt forberedt, og at de indre dele er desinficeret, fyldes rodkanalen af endodontisten og åbningen lukkes med en midlertidig fyldning.

Ved næste besøg på vores tandklinik i Ungarn, Helvetic Clinics, fjerner endodontisten den midlertidige fyldning, bygger en base og monterer normalt en tandkrone på tanden.

Efter behandlingen bør tanden være struktureret stærk, sund og smertefri, da den ikke har nogen nerver tilbage. En rodbehandling kan synes som en triviel operation, men det er absolut ikke tilfældet. Hos Helvetic Clinics i Ungarn udføres denne operation af specialister under et forstørrelsesglas-mikroskop (8X). Desværre er vores Budapest tandlæger ofte nødt til at gribe ind på grund af dårlig rodbehandling udført af tandlæger, der ikke har taget sig tid til at gøre behandlingen tilstrækkeligt forsigtigt. Rodbehandlingen skal gennemføres af en praktiserende tandlæge, der er bekendt med rodbehandlingens metoder og teknikker, hvilket sikrer korrekt og høj kvalitet.

Desværre møder vores tandlæger på Helvetic Clinics ofte patienter, der har gennemgået denne type behandling uden brug af et mikroskop og af ikke-specialiserede tandlæger, hvilket fører til hyppige komplikationer som infektioner eller inflammationer i rødderne.

Du fortjener det bedste! Helvetic Clinics, bedste Tandbehandling i udlandet

Hvad koster en rodbehandling hos Helvetic Clinics i Ungarn?

Prisen på en rodbehandling hos Helvetic Clinics i Ungarn er 165 € pr. kanal.

Hvor lang tid tager en rodbehandling hos Helvetic Clinics?

En rodbehandling hos Helvetic Clinics varer normalt et par timer. 

Er en rodbehandling smertefuld hos Helvetic Clinics? 

Hos Helvetic Clinics benytter vi moderne bedøvelsesteknikker når vi laver rodbehandlinger, for at sikre minimalt ubehag. De fleste patienter oplever lidt eller ingen smerte under proceduren. 

Hvilken efterbehandling anbefales ved en rodbehandling hos Helvetic Clinics?  

Efter en rodbehandling hos Helvetic Clinics i Budapest anbefales det, at patienten undgår at tygge med eller skåner den behandlede tand, indtil den er fuldstændig genskabt med en permanent fyldning eller en krone. God mundhygiejne og regelmæssige tandlægebesøg anbefales selvfølgelig også. 

Hvorfor vælge Helvetic Clinics

Rangerer som nr. 1 i Europa

Certificeringer

PATIENTS FEEDBACK

Helvetic Clinics og Unicef

RING NU