tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

Hoteller i Budapest

Vi har udvalgt 2 hoteller, et 3-stjernet hotel og et 4-stjernet hotel, hvor vi har forhandlet særligt lave priser for vores patienter. Du er velkommen til at bruge et af disse hoteller, eller selv finde et hotel efter eget valg. De hoteller vi har valgt giver dig høj kvalitet for pengene.

Det første hotel er et helt nyt 3-stjernet hotel, som hedder Twelve Revay Hotel, og som ligger i samme bygning som Helvetic Clinics. Da både tandklinikken og laboratoriet ligger i samme bygning som hotellet, giver det nemt og hurtigt adgang, og du slipper for at skulle bruge tid på transport. Desuden ligger bygningen tæt på opera huset, så der fås ikke en bedre beliggende hed i byen.

Det andet hotel, Mercure Buda Hotel, er et 4-stjernet hotel. Det ligger lidt længere væk(ca 20 minutter), men det er et 4-stjernet hotel og en del af Accor Group, og prismæssigt er det meget attraktivt pga af beliggenheden.

Hos Helvetic Clinics har vi forhandlet specielle lave priser til din tand behandlings rejse, hvis du booker igennem os. Klik i menuen for at se de aktuelle priser.

>
Call Now ButtonRING NU