tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

Tandlæger i Ungarn

Vores tandlæger i Ungarn

Det gode ry som de ungarske tandlæger har er kendt, og kvaliteten er lige så høj som i vesteuropa. De følgende 2 ting, udover en høj uddannelse, er hvad der skaber en god tandlæge:

  • Erfaring
  • Håndelag

Vores tandlægers erfaring

Vores ansatte er nogle af de bedste tandlæger i Ungarn, og har en baggrund med 7-8 års praktisk erfaring fra nogle af de mest specialiserede tandklinikker. Når de bliver 40 år, vil de have lavet flere implantater, tandkroner, tandbroer, end den gennemsnitlige danske tandlæge når i hele karrieren.

Med den erfaring kan vores tandlæger i Ungarn nøjagtigt lave en diagnose med røntgen og CT, taget direkte på vores klinik.Uanset hvilken type tandbehandling du skal have lavet, kan du være sikker på at vores tandlæger tidligere har lavet samme eller mere komplicerede behandlinger.
På Helvetic Clinics i Budapest er vores tandlæger, tandkirurger og tandplejere ansat på fuldtid, hvilket ikke er normalt på visse Ungarske tandklinikker, hvor der indkaldes vikarer når der er mest travlt. Dette er med til at sikre kvaliteten og professionalismen hos vores ansatte.

DR. Laszlo LUKACS, peridontist og implantologist

Læge Laszlo Lukacs dimitterede fra Semmelweis University i 2006 og begyndte straks at lave forelæsninger og forske i afdelingen for Parodontologi, hvor han stadig holder foredrag i dag. Hans vigtigste speciale er parodontale behandlinger og implantat behandling af patienter, der lider af parodontale sygdomme. Han deltager jævnligt i kandidat og ph.d.-faglig uddannelser og seminarer, ikke kun som en deltager, men også som underviser. Hans værker er blevet offentliggjort i faglige tidsskrifter i Ungarn, og han oversætter faglige artikler fra andre sprog. Laszlo taler flydende engelsk og tysk.

Læge Laszlo Lukacs er tandlæge ved Helvetic Clinics Ungarn, Tandklinik i Budapest.

DR. Peter LUKACS, protese tandlæge

Læge Peter Lukacs er uddannet fra Semmelweis University i 2005. Han var lektor ved institut for tand proteser mellem 2005-2007 og startede sin egen praksis i denne periode. Siden 2008 har han specialiseret sig i tandpleje og tandproteser. Han lægger stor vægt på æstetisk restaurering og funktionel rehabilitering og det er Peters opgave at forberede de komplicerede proteser. Alle særlige og komplekse behandlinger analyseres af et edb program (Arcus Digma II) og proteserne laves på grundlag af disse data. Han deltager jævnligt i faglig uddannelse. Peter taler flydende engelsk og tysk.

Læge Peter LUKACS er tandlæge ved Helvetic Clinics Ungarn, Tandklinik i Budapest.

Dr. György Várnai, tandlæge

Dr. György Várnai er uddannet i 2012 ved Semmelweis Universitetet i Budapest. György færdiggjorde sin specialisering i indenfor protetik og endodonti i september 2015, også ved Semmelweis Universitetet. Han blev derefter ansat på Helvetic Clinics i 2016. György taler flydende engelsk.

Læge György Várnai er tandlæge ved Helvetic Clinics Ungarn, Tandklinik i Budapest.


Dr. Balázs Bendes, tandlæge

Dr Balázs Bendes er uddannet ved Semmelweis Universitetet i 2014. Siden da, har han været en uvurderlig del af holdet på Helvetic Clinics.

Læge Balázs Bendes er tandlæge ved Helvetic Clinics Ungarn, Tandklinik i Budapest.


Dr. Boglárka Csák, tandlæge

Dr. Boglárka Csák er uddannet ved Semmelweis Universitet i Budapest i 2016. Under hendes
universitetsstudier, tilbragte hun et halvt år i Paris på Sorbonne universitetet i Paris. Efter endt uddannelse, begyndte hun at arbejde på Semmelweis universitetet i Budapest. Her
Deltog hun i undervisningen af ​​både engelsksprogede og ungarske studerende. Ved siden af undervisningen udførte hun også videnskabeligt arbejde.

Læge Boglárka Csák er tandlæge ved Helvetic Clinics Ungarn, Tandklinik i Budapest.


Dr. Csanád Bárka, tandlæge

Dr. Csanád Bárka er uddannet ved Semmelweis Universitetet med udmærkelse (Summa Cum Laude) i 2016. Sideløbende med hans universitetsstudier, har han opnået praktiske færdigheder som elev hos Lukács Dental Center og på afdeling for Dento-Alveolar kirurgi ved Semmelweis Universitetet. in order. Efter færdiguddannelse, har han specialiseret sig i mundkirurgi også på Semmelweis Universitetet. Han taler flydende engelsk og tysk.

Læge Csanád Bárka er tandlæge ved Helvetic Clinics Ungarn, Tandklinik i Budapest.


Dr. Gábor Berkei, tandlæge

Dr. Gábor Berkei er uddannet i 2012 ved Semmelweis Universitetet, og umiddelbart efter færdiggjorde han sin specialisering inden for protetik og parodontologi. I øjeblikket deltager han i et udvidet træningsprogram i protetik. Han er ekspert i implantat protetik, knogleopbygning og parodontose behandlinger. Siden 2018 har han arbejdet med et klinisk studie- og forskningsprogram om vævs-formationer omkring implantater og han er medforfatter på flere videnskabelige artikler.

Læge Gábor Berkei er tandlæge ved Helvetic Clinics Ungarn, Tandklinik i Budapest.


Dr. Lili Farkas, tandlæge

Dr. Lili Farkas er uddannet ved tandlæge fakultet på Szeged Universitet. Efter færdiguddannelse, har hun arbejdet på private og offentlige klinikker i 3 år, inden hun blev ansat hos Helvetic Clinics i 2017. Hendes specialisering er endodonti, protetik og æstetiske behandlinger.

Læge Lili Farkas er tandlæge ved Helvetic Clinics Ungarn, Tandklinik i Budapest.


Dr Patrik KIS, Protetik og Endodonti

Dr. Patrik Kis er uddannet tandlæge ved Semmelweis Universitetet i 2012. Efter uddannelsen har han yderligere specialiseret sig i forebyggende behandlinger. Ved siden af hans specialisering har han også undervist og forsket på universitetet. Derudover fik han praktisk erfaring ved arbejde på tre forskellige tandklinikker. I denne periode vandt Dr. Patrik Kis også et stipendium for et projekt ved Universitetet i Helsinki. Han blev ansat hos Helvetic Clinics i 2015. Samme år færdiggjorde han sit speciale i protetik og endodonti ved Semmelweis Universitetet. Patrik taler flydende engelsk.

Læge Patrik KIS er tandlæge ved Helvetic Clinics Ungarn, Tandklinik i Budapest.


Dr. Szandra Lemperger, tandlæge

Dr. Szandra Lemperger er uddannet ved Semmelweis Universitetet i 2017, og startede umiddelbart efter sit speciale i protetik. Som færdiguddannet, blev hun ansat af Helvetic Clinics og hun taler flydende engelsk.

Læge Szandra Lemperger er tandlæge ved Helvetic Clinics Ungarn, Tandklinik i Budapest.


Dr. Daria Pokusaeva, kosmetisk tandlæge

Dr. Daria Pokusaeva er uddannet i 2021 ved Semmelweis Universitetet i Budapest. Hun er specialiseret i kosmetisk tandpleje og behandling, og hun taler engelsk, tysk, fransk og russisk.

Læge Daria Pokusaeva er tandlæge ved Helvetic Clinics Ungarn, Tandklinik i Budapest.

Om vores tandlæger i Ungarn: Dr. Peter og Laszlo Lukacs

Perfektionisme

Drs. Peter og Laszlo Lukacs leder tandklinikken og tandlægerne, og de har oprettet et stress frit miljø, en atmosfære, som er markant anderledes end på de fleste tandklinikker. Lægerne er som familie og deres samlede kvalifikationer, færdigheder og erfaring er imponerende (Drs. Lukacs ‘baggrund). Ligeledes er det deres personlige filosofi at bestræbe efter at bringe et smil på hver enkelt patients ansigt, både bogstaveligt og billedligt. De guide tandlægerne gennem deres uddannelse og specialiseringer. Peter Lukacs er en vejleder i tandpleje og protetik, Laszlo Lukacs er en vejleder i parodontologi, de uddanner tandlæger i hele deres specialisering. Akkreditering foretages af universiteterne, baseret på kriterierne i statslige forordning 122/2009 (VI. 12.). Vores tandklinik har en særlig akkreditering, der gør os officiel træningscenter for Semmelweiss Universitet.
tandlæger i ungarn

Vi er klar over, at det er afgørende for dig,  at få løst dine tandproblemer med en enestående grad af ekspertise og det er det, vi gør. Vi er stolte af at levere moderne tandpleje i et menneskeligt og behageligt miljø og udvikle en fremragende forhold mellem tandlægen og hans patient.

Dr. Lukacs sørger for, at du er i gode hænder med vores team af tandlæger, implantologer og odontologer. Du vil få en varm velkomst og blive passet og guidet igennem alle trin i behandlingen, langt væk fra de overfyldte tandklinikker i Budapest. Hos Helvetic Clinics, er du ikke bare “en anden patient”, vil du blive behandlet og ledsaget under dine behandlinger af et team af enestående tandlæger og personale, som hjælper dig igennem hele processen.
Dr. Peter og Laszlo Lukacs er brødre. Deres kvalifikationer, færdigheder og erfaring er imponerende, men deres personlige filosofi er lige så vigtige. Vi stræber hele tiden efter at både bogstaveligt og billedligt talt bringe et smil til hver enkelt patients ansigt.

De kom til vores tandklinik i Budapest …. Hvad siger de om deres tur?

RING NU