tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

Tandlæger i Ungarn

Vores tandlæger i Ungarn

Det gode ry som de ungarske tandlæger har er kendt, og kvaliteten er lige så høj som i vesteuropa. De følgende 2 ting, udover en høj uddannelse, er hvad der skaber en god tandlæge:

  • Erfaring
  • Håndelag

Vores tandlægers erfaring

Vores ansatte er nogle af de bedste tandlæger i Ungarn, og har en baggrund med 7-8 års praktisk erfaring fra nogle af de mest specialiserede tandklinikker. Når de bliver 40 år, vil de have lavet flere implantater, tandkroner, tandbroer, end den gennemsnitlige danske tandlæge når i hele karrieren.

Med den erfaring kan vores tandlæger i Ungarn nøjagtigt lave en diagnose med røntgen og CT, taget direkte på vores klinik.Uanset hvilken type tandbehandling du skal have lavet, kan du være sikker på at vores tandlæger tidligere har lavet samme eller mere komplicerede behandlinger.
På Helvetic Clinics i Budapest er vores tandlæger, tandkirurger og tandplejere ansat på fuldtid, hvilket ikke er normalt på visse Ungarske tandklinikker, hvor der indkaldes vikarer når der er mest travlt. Dette er med til at sikre kvaliteten og professionalismen hos vores ansatte.

Om vores tandlæger i Ungarn: Dr. Peter og Laszlo Lukacs

Perfektionisme

Drs. Peter og Laszlo Lukacs leder tandklinikken og tandlægerne, og de har oprettet et stress frit miljø, en atmosfære, som er markant anderledes end på de fleste tandklinikker. Lægerne er som familie og deres samlede kvalifikationer, færdigheder og erfaring er imponerende (Drs. Lukacs ‘baggrund). Ligeledes er det deres personlige filosofi at bestræbe efter at bringe et smil på hver enkelt patients ansigt, både bogstaveligt og billedligt. De guide tandlægerne gennem deres uddannelse og specialiseringer. Peter Lukacs er en vejleder i tandpleje og protetik, Laszlo Lukacs er en vejleder i parodontologi, de uddanner tandlæger i hele deres specialisering. Akkreditering foretages af universiteterne, baseret på kriterierne i statslige forordning 122/2009 (VI. 12.). Vores tandklinik har en særlig akkreditering, der gør os officiel træningscenter for Semmelweiss Universitet.
tandlæger i ungarn

Vi er klar over, at det er afgørende for dig,  at få løst dine tandproblemer med en enestående grad af ekspertise og det er det, vi gør. Vi er stolte af at levere moderne tandpleje i et menneskeligt og behageligt miljø og udvikle en fremragende forhold mellem tandlægen og hans patient.

Dr. Lukacs sørger for, at du er i gode hænder med vores team af tandlæger, implantologer og odontologer. Du vil få en varm velkomst og blive passet og guidet igennem alle trin i behandlingen, langt væk fra de overfyldte tandklinikker i Budapest. Hos Helvetic Clinics, er du ikke bare “en anden patient”, vil du blive behandlet og ledsaget under dine behandlinger af et team af enestående tandlæger og personale, som hjælper dig igennem hele processen.
Dr. Peter og Laszlo Lukacs er brødre. Deres kvalifikationer, færdigheder og erfaring er imponerende, men deres personlige filosofi er lige så vigtige. Vi stræber hele tiden efter at både bogstaveligt og billedligt talt bringe et smil til hver enkelt patients ansigt.

De kom til vores tandklinik i Budapest …. Hvad siger de om deres tur?

Hvorfor vælge Helvetic Clinics

Rangerer som nr. 1 i Europa

Certificeringer

PATIENTS FEEDBACK

Helvetic Clinics og Unicef

Call Now ButtonRING NU
>