tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

3M Espe

3M Espe Anæstesi

Med mere end 50 års erfaring i fremstilling af lokal anæstetika, er 3M ESPE helt klart det bedste valg inden for lokal anæstesi. 3M ESPE’s produkter er effektive og sikre lokal anæstesi.

Ubistesin ™ 1/200 000 anvendes til rutinemæssige tandbehandlinger. Den er velegnet til voksne, såvel som for børn over 4 år. Gennemsnitlig virkningsvarighed er 45 minutter.

Ubistesin ™ 1/100 000 (Ubistesin forte) anvendes til mere komplekse tandbehandlinger, hvor længerevarende anæstesi er påkrævet. Den er velegnet til voksne, såvel som for børn over 4 år. Gennemsnitlig virkningsvarigheden er 75 minutter.

Mepivastesin ™ anvendes til enkle rutinemæssige tandbehandlinger. Det er især velegnet til patienter, der lider af kredsløbsproblemer; for voksne såvel som for børn over 4 år. Gennemsnitlig virkningsvarigheden er 20 minutter.

Xylestesin ™ – A anvendes til rutinemæssige tandbehandlinger. Den er velegnet til voksne og børn. Gennemsnitlig virkningsvarigheden er 30-60 minutter.

Når du vælger Helvetic Clinics, tandklinik i Ungarn, er du sikker på at få fordelen af den nyeste og bedste teknologi indenfor smertelindring

 

RING NU