tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

Tandklinik i udlandet – Helvetic Clinics

Tandklinikker i udlandet: Helvetic Clinics går aldrig på kompromis med kvaliteten

Indtil nu har tandpleje i udlandet ofte været dyrt, men Helvetic Clinics har valgt at tilbyde den bedste tandpleje til laver priser!

Vores tandklinikker i Ungarn

tandklinik i udlandet

Vores tandklinikker er ikke som andre klinikker i verden. Vi tilbyder kvalitetspleje fra erfarne tandlæger, som bruger det mest moderne udstyr og følger strenge regler, der er blevet fastsat i Schweiz.

Hos Helvetic Clinics vil du modtage en personlig vurdering og opfølgning fra de tandlæger, som udførte proceduren. Vi forstår, hvad det betyder at assistere patienter, og vi tager altid tiden til at lytte samt til at forklare hver detalje, mulighed og løsning for din tandpleje, så du altid kan tage den bedste beslutning.

Kun de bedste tandlæger arbejder hos Helvetic Clinics:

  • Kvalifikationer: Naturligvis er alle vores tandlæger uddannede på de bedste tandlægeskoler, både lokalt og internationalt.

  • Specialiseringer: En typisk tandlæge praktiserer normalt “almindelig tandpleje,” udfører parodontal pleje (tandkødslidelser), implantologi (implantater), og kosmetisk tandpleje. På Helvetic Clinics bliver du diagnosticeret og behandlet af specialister: Vores implantolog konsulteres af og publicerer i de mest prestigefyldte medicinske tidsskrifter og har organiseret seminarer på lokale universiteter samt universiteter i Montpellier og Boston. Teorien er dog ikke noget værd uden praksis. Vores implantolog har udført over 15.000 implantationer i løbet af sin karriere.

Kun de bedste materialer anvendes på tandklinikkerne Helvetic Clinics:

  • Tandimplantater: Hos Helvetic Clinics tilbyder vi ikke billige priser på bekostning af implantater, der fremstilles i low cost lænder. I stedet har vi nøje udvalgt få tandimplantatsmærker, der er kendte og anerkendte i hele verden for deres høje kvalitet. For implantaterne udstedes der desuden et pas, hvilket forsikrer sporbarhed over hele verden, og muliggør at enhver tandlæge kan hjælpe dig i det usandsynlige tilfælde, at der skulle forekomme problemer. Alle implantater vi har valgt, kommer med en livsvarig garanti fra producenten.
  • Tandproteser: For at tilbyde dig billige priser, sender rigtigt mange tandlæger aftryk og proteser til laboratorier i Indien eller Kina, uden at være klar over kvaliteten og oprindelsen på de materialer, der anvendes. Hos Helvetic Clinics bliver kroner altid lavet på de bedste laboratorier, som følger vores lokale kravspecifikationer, når det kommer til porcelæn, Zirconia eller Emax. Vær opmærksom på, at tandlægeklinikker der praler af deres overlegne interne laboratorium, normalt anvender en vildledende markedsføringstaktik: de bedste proteser kommer fra specialiserede proteselaboratorier, ikke fra tandklinikker.

Ligegyldigt om du vælger vores klinik i Budapest, indgås der aldrig nogen kompromis med kvaliteten af din tandpleje. Vores tandlæger står altid til din rådighed.

Hvorfor vælge Helvetic Clinics

Rangerer som nr. 1 i Europa

Certificeringer

PATIENTS FEEDBACK

Helvetic Clinics og Unicef

>
Call Now ButtonRING NU