tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

E-max tandkroner

Ivoclar E-max tandkrone

E-max

E-max tandkrone er den revolutionerende løsning, når det kommer til genoprettende og kosmetisk tandpleje. E-max er en fuld keramisk tandkrone, som blev populær for sin langvarige og høje æstetiske kvaliteter. Sammen med Zirconium, indeholder de ikke metal, da det er fuld keramiske kroner; dette sikrer det naturlige udseende. E-max tandkroner anbefales for det meste til beskadigede og farvede tænder. Afhængigt af den tandbehandling du har brug for, vil din tandlæge hjælpe dig med vælge den bedst mulige løsning.

Hvad er en E-max tandkrone?

E-Max er en keramisk krone, som er kendt for sin holdbarhed og æstetisk kvalitet. Denne type krone og zirconium kroner er berømte på grund af deres yderst æstetiske karakteristika.

Denne krone er lavet af keramik med en flot, gennemskinnelig farve som kombinerer stabilitet og holdbarhed. Kronen består af en enkelt keramisk lithium disilikat blok. Lithium disilikat er et materiale valgt for sin hårdhed og stabilitet.

E-MAX krone betragtes som den næste generation af kroner, broer og facader i moderne tandpleje. Det betyder, at du får en krone, der er fræset fra en enkelt, fast, homogen blok. Så skyggen, du ser på ydersiden af restaureringen er den samme nuance, du ser på indersiden af restaureringen. Der er ikke en mørk metal konstruktion at skjule. Det er den samme farve på indersiden af kronen, som det er på ydersiden, præcis som fuld-porcelæn kroner skal se ud.

Hvornår anbefales E-max tandkroner?

  • Beskadigede eller farvede tænder
  • Misfarvede tænder
  • Dårlige tænder
  • Revnede tænder
  • Ældre tandkrone lavet af metal, der skal udskiftes
  • Og i flere andre tilfælde

Hvad er fordelene ved E-max kroner?

Da E-max kroner er fuld-keramiske kroner, sameksisterer de perfekt med dine naturlige tænder. Den gennemsigtige farve og realistisk form er garanteret, og det er usandsynligt, at disse kroner ville adskille sig fra dine egne tænder. Fraværet af en metalstruktur, (i modsætning til porcelæn fusioneret til metalkapsler) forhindre grå linje af metalkapsler som er synlig mellem kronen og gummerne. Faktisk har vores tandkød en tendens til at krympe med tiden, hvilket ville afsløre en en grå linje af metal på bunden af tanden, hvis man har traditionelle tandkroner på metalstruktur.

E-Max kroner er stabile, langtidsholdbare og mindre tilbøjelige til at gå i stykker i forhold til mange andre forskellige typer af tandkroner.

 

Er det nogen ulemper ved E-max kroner?

Den eneste kendte ulempe ved E-max kronen er prisen. Desværre er denne højkvalitets tandkrone dyrere end andre tandkroner

 

Hvordan sættes E-max tandkronen på?

Afhængigt af tilstanden af dine tænder, er der en forberedelsesfase forud for montering af E-max kroner. I de fleste tilfælde denne fase er hurtig.

Først vil tanden blive ordentligt rengjort og omformet med henblik på korrekt at modtage kronen. Efter denne proces, tages et tand aftryk, som bliver sendt til tandlaboratoriet, hvorefter tandteknikere vil fabrikere din E-max krone. Mens du venter på din krone, der skal produceres, vil du få monteret en midlertidig krone. Når kronen er klar, vil vi erstatte de midlertidige kroner med den endelige E-max krone, der blev lavet til dig.

Når kronen er korrekt på plads, vil behandlingen slutte med en rengøring og polering.

RING NU