tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

Geistlich Bio-Oss

Geistlich Bio-Oss

Det schweiziske selskab Geistlich blev grundlagt i 1851 af Heinrich Geistlich. I 1986 begyndte virksomheden at producere Geistlich Bio-Oss, det første naturlige knogle substitutions materiale. Geistlich biomaterialer har specialiseret i regenerative biomaterialer og blev en af verdens førende virksomheder i regenerering af knogler og blødt væv inden for tandpleje.

I midten af 1980’erne Dr. Peter Geistlich skabte revolutionerende produkter til en ny teknologi, som kaldes Guided Bone Regeneration (GBR). Denne teknologi gør brug af kroppens evne til at rekonstruere manglende knogle. Det synes at være den mest pålidelige knoglerekonstruktion grund af den høje og langsigtede implantations rate; fremragende æstetiske resultater og det er nemt og sikkert.

Geistlich Pharma sikrer enestående kvalitet i processen, og derudover testes produkterne regelmæssigt af strenge internationale agenturer.

Fra et strukturelt aspekt er Geistlich BioOss meget lig de menneskelige knogler. Det biofunktionelle knoglemateriale hjælper i dannelsen af blodkar (vaskularisering) og i dannelsen af en ny knogle.

Geistlich BioOss er det hyppigst anvendte knoglemateriale i regenerativ tandpleje.

Helvetic Clinics,tandlægeklinik i Budapest bruger Geistlich produkter.

RING NU