tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

Prima DNT Labomed Mikroskop

Prima DNT mikroskop fra Labomed

Prima DNT Labomed mikroskopMikroskopet er det ultimative værktøj, som bruges til mange type tandbehandlinger, lige fra rutinemæssige krone forberedelser til kanal identifikation og pulpa fjernelse. I dag har tandlæger, ikke bare endodontiske, men også indenfor genoprettende tandbehandlinger, brug mikroskopet til at være mere alsidig og effektiv end nogensinde før. På grund af dette har Helvetic Clinics investeret i det bedste mikroskop til rådighed i dag: LABOMED Prima DNT.

Tandlæge Mikroskop

tandlæge mikroskopMed et mikroskop, kan tandbehandlinger udføres mere præcist og mere pålideligt ved hjælp af variable og justerbare forstørrelser. Caries og mikro frakturer kan sjældent ses med det blotte øje. Med et mikroskop, er det endda muligt at se ned til spidsen af en lige rodkanal.

Mikroskop i endodonti

En rodbehandling foregår inde i en tand. Behandlingen udføres ofte med en minimal viden om tandens pulpa, bla via røntgen billeder. Tandlægens mikroskop, viser imidlertid en stor del af pulpakammeret, hvor fordelen er, at tandlægen kan identificere problemet og dets nøjagtige placering.

RING NU