tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

TILSKUD FRA SYGESIKRING

TILSKUD FRA SYGESIKRING i DANMARK

Vidste du, at du kan få en del af dine udgifter til tandbehandling i udlandet refunderet?

Har du planer om at få sine tænder behandlet i udlandet, så har vi en god nyhed! Du kan få tilskud til tandbehandlinger som foretages i et EU-land. Ungarn er medlem af EU, så vores patienter er berettiget til tilskud hos den Offentlige sygesikring i Danmark og/eller den private sygeforsikring ”danmark”.

Den Offentlige Sygesikring

Den Offentlige Sygesikring giver tilskud til tandbehandlinger foretaget i Ungarn, efter samme regler som gælder i Danmark. Der gives tilskud til almindelige og grundlæggende tandbehandlinger, men derimod ikke større behandlinger som eksempelvis implantater, broer, proteser mm.

Vil du vide mere om tilskud fra den offentlige sygesikring til tandlægebehandling i udlandet kan du læse mere om emnet på sundhed.dk her.

Tilskud fra Sygeforsikring “danmark”

Er du medlem af sygesikring “danmark”, kan du få tilskud til noget af din tandbehandling i Ungarn. Sygesikring “danmark” dækker flere behandlinger end den offentlige sygesikring, og tilskuddets størrelse er afhængig af hvilken forsikringsgruppe man tilhører. For at læse mere om tilskud fra sygesikring ”danmark” klik her.

Når vi foretager den gratis undersøgelse og konsultation på Helvetic Clinics i Budapest, får du udleveret en detaljeret behandlingsplan. Med udgangspunkt i behandlingsplanen, kan sygesikring “danmark” oplyse dig om, hvilke tilskud du kan få.

Efter tandbehandlingen på Helvetic Clinics i Budapest, udleverer vi alle de dokumenter som sygesikring ”danmark” kræver i forbindelse med tilskud til behandlingen.
Vores behandlingsplaner og regninger opfylder alle krav som stilles:

  • original regning på dansk med navn, adresse og personnummer.
  • beskrivelse af ydelser og priser.

RING NU