tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

TANNKLINIKK I UNGARN – HELVETIC CLINICS BUDAPEST

Budapest Dental Clinic – Helvetic Clinics Ungarn

Helvetic Clinics Budapest, en av de beste tannklinikken i Ungarn, midt i hjertet av Budapest.

For å gjøre tannlegeturen din til Ungarn enda mer behagelig, utvider Helvetic Clinics. I juni 2015 åpnet tannklinikken vår på 12 Revay utca, som ligger i sentrum av Budapest og er mindre enn 100 meter fra operaen. Helvetic Clinics er en unik tannklinikk i Budapest; Med et areal på mer enn 800 m2 drar vår tannklinikk nytte av det nyeste teknologiske utstyret.

Helvetic-Clinics Ungarn

Tannklinikk og hotell i samme bygg

Tannlege i utlandet

7000 pasienter / år fra mer enn 32 forskjellige land

Ved å velge Helvetic Clinics Budapest for din tannbehandling i utlandet , vil du besøke Budapest tannklinikk, utvilsomt den mest i forkant av moderne tannbehandling. Det er faktisk lite sannsynlig at du i Ungarn, som i Europa, vil kunne finne en slik moderne tannklinikk med tilsvarende utstyr under ett tak.

Helvetic Clinics i Budapest har udvidet. Vores tandklinik er nu beliggende på Revay utca 12, lige i centrum af Budapest, kun 100 meter fra Opera Huset. Med mere end 800 kvadratmeter plads er Helvetic Clinics en unik tandklinik med den nyest teknologi. Ved at vælge Helvetic Clinics vil du opleve den mest avancerede og moderne teknologi indenfor tandlægeområdet.

Et par grunde til at du skal vælge Helvetic Clinics i Budapest til din tandlægerejse:

 • 800 kvadratmeter tandklinik dedikeret til genoprettende og æstetisk tandpleje
 • 16 tandlægestole herunder 3 fuldt dedikeret til kirurgi(tandimplantater, forøgelse af knoglemasse, transplantationer, mm)
 • Et team af højt specialiserede tandlæger med hver deres felter (implantologi, parodontologi, tandpleje…)
 • Intern tand billede behandlingscenter med 3D-scanner og røntgen
 • Den nyeste teknologi
 • ISO 9001-certificeret tandklinik
 • Streng overholdelse af regler og processer, der er etableret i Schweiz
 • In-house uafhængigt tand laboratorie med 15 højt kvalificerede tandteknikere
 • Mest omfattende garantier

Vores største fans: vores flere tusind patienter, fra 26 lande over hele verden. Besøg vores klinik i 3D

Ved at vælge Helvetic Clinics, får du ydermere:

 • Du vil blive behandlet i et professionelt og behageligt medicinske miljø
 • Vores patient koordinatorer taler dansk, og står til din rådighed under hele din behandling
 • Det komfortable Revay 12 Hotel er beliggende i samme bygning som klinikken
 • Du vil nyde den enestående beliggenhed af hotellet og klinikken i hjertet af den ungarske hovedstad
 • Bekvemmeligheden ved at kunne vente til din næste aftale på dit værelse eller i hotellets bar
 • Den luksus at hvile mellem eller efter din tandbehandling i dit hotelværelse over klinikken

Vælg det bedste til din tandbehandling. Helvetic Clinics tandklinik i Ungarn, Schweizisk kvalitet og ungarske priser

Du fortjener det bedste! Helvetic Clinics i Budapest er en helt ny tandklinik med den nyeste teknologi

Hvorfor velge en tannklinikk i Ungarn for din tannbehandling i utlandet?

Til din tandpleje i udlandet er der flere grunde til, at du vælger Helvetic Clinics Budapest som din tandklinik i Ungarn:

Omkostninger: Ungarn er kendt for at levere kvalitetstandpleje til overkommelige priser, hvilket kan være en vigtig overvejelse for patienter, der ønsker at reducere omkostningerne til deres tandpleje. Vores ungarske tandklinik, Helvetic Clinics Budapest, giver dig mulighed for at spare op til 60 % på den lokale pris på din tandpleje.

Kvalitet: De bedste ungarske tandklinikker beskæftiger højt kvalificerede og erfarne tandlæger. De bruger banebrydende udstyr og teknologier til at levere tandpleje af høj kvalitet. Nogle tandklinikker i Ungarn er også akkrediteret og certificeret af internationale organisationer såsom ISO 9001. Helvetic Clinics Hungary har selvfølgelig alle disse internationale akkrediteringer og har vundet adskillige priser. Derudover er vores tandklinik siden 2014 blevet rangeret som den bedste tandklinik i Ungarn af den uafhængige organisation GCR (Global Clinic Rating).

Nærhed: Ungarn ligger i centrum af Europa, hvilket gør det let tilgængeligt fra alle europæiske lande, og der er mange lavprisflyselskaber, der betjener den ungarske hovedstad. Personalet på Helvetic Clinics Budapest, vores ungarske tandklinik, vil med glæde hjælpe dig med at organisere din tandlægerejse.

Indkvartering i Ungarn: For din komfort er Helvetic Clinics Budapest og 12 Revay Hotel (de Tolv Revay) i samme bygning. Beliggende i hjertet af den ungarske hovedstad, 200 meter fra Operaen. Bygningen blev genopbygget i 2015 og rehabiliteret for at kunne rumme patienter fra Helvetic Clinics, men også turister fra alle lande. Moderne, praktisk, ekstremt godt placeret, du behøver kun at gå ned til dine behandlinger eller vente i lobbyen eller i baren og komme op igen for at hvile på dit værelse efter din tandpleje uden at skulle ud.
Typen af tandpleje: Ungarske tandklinikker tilbyder generelt en bred vifte af tandpleje: genoprettende tandpleje, kosmetisk tandpleje, implantat tandpleje. Ved at vælge Helvetic Clinics som din tandklinik i Ungarn, kan du også drage fordel af behandlinger udført under generel anæstesi, hvis du ønsker det!
Korte ventetider: Nogle tandklinikker i Ungarn, såsom Helvetic Clinics, stræber efter at forkorte varigheden af din tandbehandling og tilbyder meget kortere behandlingstider end andre lande. Hvor din lokale tandlæge vil tilbyde dig en behandlingsplan over flere år med flere dusin tider, vil det ofte kun tage 2 ture til vores Budapest tandklinik for at genoprette dit smil.

I sidste ende er det at vælge Helvetic Clinics som din ungarske tandklinik uden tvivl den bedste mulighed, der er tilgængelig i dag for din tandpleje i udlandet.

Hvad er omdømmet til tandlægeklinikken i Ungarn?

Omdømmet for tandlægeklinikker i Ungarn og især Helvetic Clinics er fremragende. Ungarn er kendt for at være en populær destination for tandlægeturisme, og flere titusindvis af internationale patienter rejser hvert år til Budapest for at få udført deres tandarbejde til overkommelige priser. Hvert år vælger mere end 7.000 udenlandske patienter vores tandklinik i Ungarn til deres tandpleje i udlandet !
I Ungarn, hos Helvetic Clinics Budapest, har vores tandlæger alle modtaget avanceret uddannelse, de er højt kvalificerede og erfarne til at udføre alle former for tandpleje. Endelig er brugen af banebrydende udstyr og teknologier også almindelig inden for vores ungarske tandklinik, hvilket yderligere forbedrer kvaliteten af den ydede pleje.

For at vælge din tandlægeklinik i Ungarn er det vigtigt at lave din research og vælge en velrenommeret og veletableret tandklinik. At undersøge patientanmeldelser og udtalelser kan være nyttigt til at træffe en informeret beslutning. Det er godt: Helvetic Clinics Hungary er den tandklinik med de bedste anmeldelser på Google, men også hundredvis af video udtalelser fra patienter, der er tilfredse med den ydede behandling.

Hvilke garantier tilbydes af tandlægeklinikker i Ungarn?

Ingen anden tandklinik i Ungarn giver garantier svarende til dem, der tilbydes af Helvetic Clinics Budapest; disse garantier omfatter ikke kun reparations- og restaureringsarbejdet udført af vores tandlæger, men også din flybillet (op til 180 €) samt overnatning på et af vores partnerhoteller under dit ophold.

Så ved at vælge en tandklinik lige så velrenommeret som Helvetic Clinics i Ungarn, vil du modtage avanceret tandpleje til en overkommelig pris. Noget til at få smilet tilbage på læben!

RING NU