tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

Planmeca Panorama Røntgen

Redundans

Det er ikke kun selve røntgen billederne der er dyre, men også det samlede krævede miljø (særlige skærmede beskyttede rum osv …), og det er derfor meget vanskeligt og dyrt at udstyre en tandpleje klinik med den nyeste teknologi.
Hvad med at fordoble dette materiale? Utænkeligt for de fleste klinikker.
Men på Helvetic Clinics er vores materiale redundant. Hvorfor? Hvad ville der ske, hvis vores røntgen ikke virkede? Jamen det er allerede sket én gang, og klinikken var lammet, vi var nødt til at omdirigere vores patienter til et billedcenter.

Men nu tager både vores CT-scanner og Planmeca Panorama røntgenbilleder. Disse maskiner køre samtidigt, vel vidende, at kun én anvendes ad gangen. Dette system beskytter vores procedurer i tilfælde af en af maskinerne svigter. Dette sikrer, at vores patienter altid vil blive behandlet med samme nøjagtighed og professionalisme. Kender du nogen anden tandklinik, der tilbyder dig den samme kvalitet af service?

Planmeca Panorama Røntgen

ProOne Panorama Røntgen

Planmeca Panorama røntgen

Med åben patient positionering og indgang fra siden minimeres fejl, som skyldes forkert patient positionering, og giver os mulighed for at overvåge patienten frit fra både forsiden og siden. Side indgang giver nem adgang for alle patienter – stående eller siddende. Patient positionering bistås af en tredobbelt laserstråle system, som angiver de korrekte anatomiske positionerings placeringer.

Autofokus – for perfekte panorama røntgen hver gang

Den unikke autofokus funktion placerer automatisk omdrejningspunktet ved hjælp af en lav dosis billeder af patientens centrale fortænder. Milepæle i patientens anatomi bruges til at beregne placering, så der stort set undgås fejl i patientpositionering og dramatisk reducerer behovet for at tage billeder om. Resultatet er det perfekte panorama røntgenbillede, hver gang.

RING NU