tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

Knogletransplantation – Tandbehandling i udlandet

Knogletransplantation

En knogletransplantation må ikke forveksles med et bihuleløft eller knogleforstærkning.

En knogletransplantation kan være nødvendig, hvis knogletabet er så alvorligt, at indføringen af implantater ikke længere er mulig. En panoramisk røntgen viser en 3D-scanning, som vil lade din kirurg afgøre, om et implantat kan indsættes i den aktuelle tilstand, eller om der kan fortsættes med en knoglefyldning. Hvis knoglefyldning ved hjælp af bihuleløft er muligt, vil Helvetic Clinics bruge denne mulighed og indsætte implantater som planlagt.

Hvis mængden af tab på den anden side er således, at bihuleløft ikke er tilstrækkeligt til at opretholde implantaterne, vil et knogletransplantat derefter være påkrævet. På dette tidspunkt fjerner kirurgen et stykke ben fra hofte, skinneben eller underkæbe med henblik på at pode ind i tandkødet. Efter en passende healingsperiode vil implantologisten derefter kunne placere implantater i knoglen som følge af knogletransplantation.

Selv om der er tandlæger og tandklinikker, der udfører knogletransplantater i klinikkerne, så udfører vi hos Helvetic Clinics ikke denne type operation. Vi råder dig i stedet til at få lavet den ægte knogletransplantat (forskellig fra knogleforøgelse og bihuleløft) på et hospital i nærheden af dig, og at at operationen udføres af en kæbe-ansigts kirurgi under narkose.

Du fortjener det bedste! Helvetic tandklinikker, bedste tandbehandling i Ungarn (Budapest)

Hvorfor vælge Helvetic Clinics

Rangerer som nr. 1 i Europa

Certificeringer

PATIENTS FEEDBACK

Helvetic Clinics og Unicef

RING NU