tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

Tandklinikker – Melag Sterilisation

Sterilisering og hygiejne i vores tandklinikker

Sikkerhed er vores højeste prioritet, og vi sætter en ære i at have de højeste standarder, når det kommer til sterilisering og hygiejne. De standarder, der anvendes i vores klinikker overstiger de lovmæssige krav i Schweiz og Frankrig, og vi anvender dem til alle aspekter af vores praksis, fra små værktøjer til alt materialer og udstyr, såsom handsker, masker og nåle.

Med tandlægeudstyr som ikke er til engangsbrug, holder vi os til de strengeste regler for desinfektion og sterilisering:

Før sterilisering

zahnklinik-Ungarn-sterilisation

Vi rengører omhyggeligt alle de instrumenter, der bruger ultralyd og manuelt inspicerer hvert eneste instrument før sterilisation.

Sterilisation af kirurgisk tandlægeudstyr

  • Sterilisation af alle instrumenter foretages i en autoklave og overvåges elektronisk. Vi opfylder den højeste medicinske europæiske standard CE 93-42 og standarder for validering (EN554 / ISO17165)
  • Nøje overholdelse af producentens anbefalinger for instrumenternes vedligeholdelse
  • Sterilisation af ikke-engangs plast ved nedsænkning i 24 timer (en længere tid end de normer, som anbefales på schweiziske hospitaler)

Vedligeholdelse af lokaler og udstyr

På Helvetic Tandklinikker overholder vi, Safety and Asepsis Procedures (OSAP http://www.osap.org/) standarderne, vedr. vores rengøring af lokaler og desinfektions procedurer.

  • Vi desinficere klinikken i henhold til det europæiske cirkulære 93/42 / EØF af 14 Jun 1998
  • Vi bruger EF markerede desinfektionsmidler, som verficerer at stoffet opfylder disse krav. Dette sikrer sikkerheden for både patienter og tandlæger

zahnklinik-budapest-sterilisation

Du kan være sikker på at vi mere end overholder de forventede standarder for hygiejne i vores tandklinikker.

Vores sterilisering og autoklave produkter fra Melag

 

MELAG AUTOCLAVE

 

Vacuklav 30B+

Melag er den en af de mest fremtrædende producenter inden for hygiejne og instrument behandling, hvis primære fokus har altid været fokuseret på kvalitet og pålidelighed. Instrumenterne er produceret i Berlin, Tyskland. Melag er verdens største firma med speciale i fremstilling af sterilisatorer og vaske-desinfektionsmaskiner.

Særlige funktioner i Vacuklav 30B+:

  • Meget let at bruge
  • Hurtig program tid
  • Økonomisk og effektiv cyklus
  • Moderne design

Vacuklav 30B+’s iøjnefaldende effektivitet sikrer den korte driftstid for at få mere tid til patienterne. Den automatiske cyklus kan startes med en enkelt start/stop knap, hvor både sterilisering og tørreprocessen finde sted.

Denne enhed anses for at være en af de hurtigste steriliseringsmaskiner på markedet. Cyklusser tager kun 15 minutter, komplet med vakuum tørring. Ca. 30 minutter efter en cyklus, kan en nyt steriliseringsproces startes.

Vacuklav 30B + maskiner er forbundet til postevand, som genererer damp, og desuden anvendes til at køle vakuumpumpen. Denne højtydende funktion sikrer hurtigere program cyklus.

For din sikkerhed og komforts skyld, har vi langt højere hygiejne krav end loven kræver.

RING NU