tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

De bedste tandteknikkere i Budapest

Eksterne tandteknikkere i samme bygning som tandklinikken

Kvaliteten af dine tandkroner, broer og tandproteser afhænger af kvaliteten af tandlaboratoriets arbejde. Hos Helvetic Clinics bruger vi kun proteser, som er lavet af de bedste tandteknikkere i Budapest. Men skulle tandlaboratoriet så befinde sig i selve klinikken eller skal det laves eksternt?

Uanset om det er Paris, New York, Genève, Shanghai eller Budapest, vil de bedste tandlæger altid kun bruge de bedste proteser, men disse bliver aldrig lavet på interne laboratorier. Det er på grund af det faktum, at de bedste proteselaboratorier aldrig findes på individuelle tandklinikker. De bedste laboratorier findes altid som specialiserede, selvstændige virksomheder, som er arbejder med de seneste fremskridt inden for teknologi, og som er 100% dedikerede til fremstilling af tandproteser. De er konstant på forkant med forbedrede metoder til at opretholde kvalitetsprodukter.Det er umuligt for et internt tandlaboratorie at konkurrere med Artifex’s arbejde. For eksempel er Artifex det eneste tand laboratorie i Ungarn der er udstyret med det nye banebrydende udstyr Ceramill Sintron fra Armann Girrbach.

Vores tandteknikkere: Eksperter

Tandlægeklinik

På Helvetic Clinics afviger vi ikke fra reglen: Vi har valgt det bedste proteselaboratorium i Budapest, og muligvis i Europa, til at lave dine tandproteser(desværre er det også de dyreste tandproteser). Artifex bor… i samme bygning som Helvetic Clinics, hvor de laver dine tandproteser, tandkroner, mm.

ceramill-sintron

Faktisk, da vi designede vores tandklinik i budapest, arbejdede vores arkitekter tæt sammen med Artifex’s arkitekter, for at sikre det optimale samarbejde for begge firmaer.
Her er et par eksempler:

  • Tandlaboratoriet er på salen ovenover tandklinikken
  • En intern trappeopgang og privat elevator mellem klinikken og laboratoriet, som kun kan bruges af personalet
  • Et sikkert it kommunikations system mellem tandklinikken og laboratoriet
  • Et samtale system som sikrer hurtig og sikker kommunikation

Og fordi vi har optimeret kommunikationen mellem tandklinik og laboratoriet, er forsinkelser og kvaliteten øget betragteligt, herunder

  • Ingen brug for at sende billeder og proteser med kurer frem og tilbage mellem klinikken og laboratoriet
  • Nem og hurtig kommunikation mellem laboratoriet og klinikken
  • Hurtigt og nemt at mødes for at finde den bedst mulige løsning for dig
  • Nemmere og hurtigere at teste proteserne i din mund, inden endelig færdiggørelse
  • Mulighed for sidste-øjebliks ændringer af proteserne

Artifex articulationModel fabrikation Artifexartifex scanner Artifex design cadProduktion CAM Artifex Cad cam materiale artifex

Ny porcelæn, E-Max, zirconium, 3D-printere, laser, og alle de nyeste teknologier kræver store investeringer af laboratoriet. Laboratoriet personale består af følgende tandteknikkere og fagfolk under ledelse af Roland Tomasovszki, mester keramiker og DTG mester medlem:

5 keramikere
3 metal specialister
1 tandteknikker
1 modelbygning specialist
– 2 protese specialister
3 elever

Kun en etage over vores tandklinik, ligger dette unikke tandlaboratorium, som er udstyret med alt det nyeste teknologi, ikke bare i Budapest, men også på verdensplan!

I Budapest er tandlaboratoriet, som er placeret kun en etage ovenover tandklinikken, GC certificeret, og deltager kontinuerligt i kurser og træning, når GC Europe lancerer nye produkter. 

For den bedste kosmetiske tandbehandling, brug Helvetic Clinics. Du fortjener det bedste

 

RING NU