tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kommer jeg i gang med at planlægge en tandbehandling med rejse til Helvetic Clinics?

Vi hjælper dig med at organisere alle aspekter af din rejse. Se mere detaljeret hvordan rejsen typisk vil forløbe her

Kan jeg få et tilbud, inden jeg ankommer til Helvetic Clinics?

Hvis du kan sende røntgen billeder, kan vi lave et estimat til dig

Kan min første konsultation foregå i Danmark?

Vi gør vores bedste for at give dig den maksimale mængde informationer om din tandbehandling, priser, og om selve klinikken. Men for at sikre, at estimatet er korrekt, foreslår vi at du besøger os her på klinikken. Her kan du tale med flere specialister og få en præcis diagnose. Nogle tandlæger i Ungarn bruge lokale konsultationer i patientens hjemland som et salgsværktøj. Vi anbefaler kraftigt ikke at vælge en klinik, der giver en behandlingsplan foretaget af en tredjepart. Enhver tandlæge vil bekræfte, at det ikke er etisk og at man ikke kan have tillid til det. Desuden vil klinik priserne for et givet land vil ofte variere så meget som 10% fra det indledende estimat. Det er derfor vigtigt at vælge den tandklinik som har det bedste ry, og at besøge selve klinikken. Vi tilbyder en gratis konsultation her på klinikken.

Hvor kan jeg bo?

Vores tandklinikker er partner med en række hoteller; disse er vist her på vores hjemmeside, så du kan få de mest konkurrencedygtige priser. Vi kan også hjælpe dig med din bestilling, hvis du ønsker det. For mere information om overnatningsmuligheder, se denne side for hoteller i Budapest.

Hvor mange dage varer mit første besøg?

Du har 2 muligheder:

Først etablerer vi en behandlingsplan, dette normalt tager omkring en dag. Når vi har bekræftet din aftale og rejseplan, vil vi ved ankomsten hente dig i lufthavnen gratis. Afhængig af dato og tidspunkt for din ankomst, vil vi tage dig enten til hotellet eller til klinikken. Den første nat på hotellet er gratis (også selvom du ender med ikke at få lavet din tandbehandling hos os). klinikken, vil vi tage en røntgenbillede, der hjælper os med at lave dit tilbud. Når vi har gjort dette, vil du have en detaljeret behandlingsplan og et tilbud i dine hænder. På dette tidspunkt, er der så to muligheder:

  • Du ønsker at tage hjem igen, vi vil sørge for transporten tilbage til lufthavnen. Den eneste omkostning du har haft er flybilletten. Du kan altid vende tilbage på et senere tidspunkt for at starte behandlingen.
  • Du ønsker at straks begynde din tandbehandling, dette 90% af vores patienters valg. Du begynder din behandling med det samme. Normalt vil du nødt til at bo 4 eller 5 dage på din første tur.

Hvor meget kan jeg forvente at spare?

Du kan forvente at spare et sted mellem 50% og 70% af udgifterne til din tandbehandling. Vi giver vores patienter den højeste kvalitet af tandpleje, og til de lavest mulige priser.

Hvordan foregår betalingen?

Tandbehandling er sjældent lavet i ét trin. Tag for eksempel en behandlingsplan, der er opdelt i to faser: for eksempel, 7 dages behandling, 1 måned derhjemme, og derefter 5 dages behandling igen. Du vil i dette tilfælde få to fakturaer, én pr behandling. Du betaler 50% af den første faktura forud, og resten af fakturaen, når den første behandling er slut. Ved anden behandling er det samme procedure, du betaler 50% af fakturaen før vi begynder og resten når behandlingen er slut.

Vi accepterer de fleste kreditkort undtagen Diners, du kan også betale kontant i pund, dollar, euro, schweizerfranc eller ungarske forint. Alle vores priser er i euro. På vores hjemmeside, er vores priser vist i både euro og britiske pund. Du tjekke priserne her.

Hvordan fungerer garantien?

Ved afslutningen af din tandbehandling, giver vi dig et dokument, der indeholder din garanti. I det usandsynlige tilfælde, at du har brug for at få tandbehandlingen rettet, vil vi betale for din rejse (op til 180 euro 130 pund) og hotelopholdet. Måltider er for egen regning. Vi dækker udgifterne til selve tandarbejdet, tandlægen og laboratoriearbejde.

Du kan læse mere om garantien her.

Hvad kan jeg lave i byen?

Budapest er en smuk by. Du kan få en samlet liste over seværdigheder på hotellet.

Er tandimplantater smertefulde?

Angst forhindrer millioner af mennesker fra at søge ordentlig forebyggende tandpleje. Heldigvis er vores tandlæger specialuddannet i håndtering patienter med tandlægeskræk; Vi garanterer, at du ikke vil opleve nogen smerte, vores tandklinikker er smertefri. Tandbehandlingerne er HELT smertefri.

I tilfælde af flere manglende tænder, er et tandimplantat krævet for hver tand?

Hver patient er forskellig, og derfor er hver enkelt løsning skræddersyet til den enkeltes behov. Når der mangler et vist antal tænder, indsætter vi ikke et implantat for hver manglende tand. Vi vil i stedet foreslå implantat med tandbroer.
Jeg er ikke interesseret i tandproteser. Er der et alternativ, der med tandimplantater?

Ja. Der er i dag to måder at lave total restaurering. En protese på implantater eller en total implantat bro (fuld tandbro), hver løsning har sine egne fordele og ulemper.

Tandproteser (implantatforankrede proteser) er kunstige tænder på tandimplantater. Implantatforankrede proteser blev udviklet til at hjælpe både delvise og fuldt tandløse patienter med at genvinde en livskvalitet, som sandsynligvis har været forsvundet siden de mistede deres tænder. Den primære fordel ved denne løsning er prisen, som er lavere end den anden løsning: tandbroer.
Ulemperne ved tandproteser er, at i forhold til tandbroer, de er mindre æstetisk tiltalende. Broer ligner rigtige tænder, og det kan du aldrig opnå med proteser. Derudover skal protesen fjernes ved rengøring.

Laves der en fuld tandbro på implantater, kan man vælge et implantat hvor porcelæn er fusioneret til metal eller en fuld Zirconia tandbro. Det sikrer et optimalt kosmetisk resultat og garanterer din komfort, da broen ikke er aftagelig. Du skal blot rense dine tænder, som du normalt ville gøre. Denne mulighed er dyrere end den første, fordi det kræver 6 til 8 implantater, og fordi broet er dyrere end tandproteser.

Jeg har fundet en billigere mulighed et andet sted. Kan det passe?

Det kan sagtens passe, at du har fundet et billigere alternativ. Der findes discount klinikker alle steder, hvor man bruger de billigste implantat mærker, hvor man benytter sig af de billigste dental laboratorier og indsætter kroner produceret i Kina….Men tilbyder de så en bindende 5 års garanti på kronerne? Helvetic Clinics er alt andet end discount. Vi kan derimod garantere, at vores tandbehandling er af højeste kvalitet, at vi arbejder med de bedste materialer på markedet og at vi ikke går på kompromis. Kvalitet betaler sig. Hvis du beslutter dig for at besøge Helvetic Clinics, så har du valgt én af de bedste klinikker i verden, og til den bedste pris.

RING NU