tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

Tandrensning – Tandbehandling i udlandet

Tandresning: Hvad er tandsten?

Tandsten dannes af en kombination af bakterier, slim og andre partikler, der findes i spyt (phosphat og calcium). Det lægger sig på tænderne mere eller mindre gradvist og danner klæbrigt, farveløst plak på tænderne, som har tendens til at ophobe lige under tandkødsranden. Du kan undgå plak ved at børste og bruge tandtråd derhjemme. Men plak der ikke bliver fjernet, bliver med tiden blive til tandsten”, som ikke kan børstes væk, og skal fjernes af en tandlæge.

Tandsten er den primære årsag til en række tandkødssygdomme, men det er muligt at behandle sygdomme såsom parodontitis uden at ty til kirurgi, hvis tilstanden ikke er blevet for slem. Efter en indledende konsultation på vores tandklinik, vil vores tandlæger ofte ordinere dybdegående rensning kaldet “rensning eller hygiejnisk behandling ‘for at fjerne den hærdede tandsten over og under tandkødet.

Du må ikke forveksle tandsten med plak. Ved at børste dine tænder regelmæssigt, kan du fjerne plak, men ikke tandsten. Ophobning af tandsten kan bremse ned med tandbørstning. Men for at få en effektiv dyb rengøring og fjernelse af tandsten ved rensning, skal du konsultere en tandlæge.

Soins dentaires Hongrie

Tandbehandling: Fjernelse af tandsten

For at fjerne tandsten, kan tandlægen eller tandplejeren generelt kombinere brugen af to typer af instrumenter; De kan enten manuelt fjerne plak fra overfladen af tanden med manuelle håndholdte instrumenter, såsom periodontale curetter eller bruge ultralyd instrumenter til at fjerne plak med en vibrerende metalspids.

Hvor ofte du har brug for dybderengøring / rensning af en tandlæge kan variere fra hver tredje måned til flere år. Mens rensning er en ikke-invasiv behandling, bør du huske på, at rensning af tænder i dybden kræver også omhyggelig rensning af det bløde væv i tandkødet, over og omkring tænderne. Husk også at rensning ikke gør dine tænder hvidere, da det kun fjerner grimme og patogene kalksten, der dækker tænderne.

Ultralyd har været anvendt med succes i mange år for hurtig og effektiv fjernelse af plak fra tænderne og tandkødets området. Vores klinikker er udstyret med den nyeste generation af ultralyds udstyr, som er i stand til at fjerne de hårdeste aflejringer fra under tandkødet ved at bruge blide vibrationer som fjerner tandsten, uden at skrabe dine tænder eller ødelægge dit tandkød.

Regelmæssig tandrensning er vigtigt for at opretholde sunde tænder. Hos Helvetic tandklinikker, vil dit tandlæge besøg til Ungarn ofte starte med dybdegående rengøring gennem rensning.

Du fortjener det bedste! Helvetic Tandklinik Ungarn, den bedste tandbehandling i udlandet

Hvorfor vælge Helvetic Clinics

Rangerer som nr. 1 i Europa

Certificeringer

PATIENTS FEEDBACK

Helvetic Clinics og Unicef

RING NU