tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

Arcus Digma – Tandbehandling

Arcus Digma2 – Det vigtigste fremskridt indenfor kosmetisk tandpleje

Arcus Digma2 fra Kavo repræsenterer den næste generation af innovative, praktiske diagnostiske teknologier indenfor tandpleje og tandbehandling.
Den nye ARCUS Digma II er en højteknologisk registreringssystem af dit bid, der giver de mest præcise resultater, når det kommer til at registrere en patients okklusion.

Vores tandspecialister beskæftige regelmæssigt med vanskelige situationer. Brug af Arcus Digma II til at få lavet en 3D-analyse af patientens okklusion garanterer de mest nøjagtige proteser (kroner, broer, tandproteser).

arcusdigma-hongrie

Arcus Digma Head-Set

Blot baseret på investeringen alene, er det sjældent, at tandklinikker er i stand til at tilbyde denne service. Ikke alene er denne teknologi dyr, men tandlægerne skal også deltage i efteruddannelse for at holde sig up-to-date og udnytte maskinens kapacitet.

 

Hvordan virker det?

Efter at have anbragt et hoved patientens hoved, bliver patienten bedt om at flytte hovedet fra venstre til højre og frem og tilbage. Arcus Digma evaluerer og registrerer elektronisk bevægelser og positioner af kæberne. Værdierne registreres og derefter programmeret ind i Arcus Digma og efterfølgende anvendes dataene af vores laboratorium for at sikre et præcist og effektiv resultat, når det kommer til kroner og tandproteser. Hvis det viser sig, at analysen viser problemer med hensyn til kæbens bevægelse, vil en ny position identificeres ved Arcus Digma II.

arcus-digma-II-helvetic-clinics

Arcue Digma Artikulator

 

Hvorfor er ARCUS Digma så vigtig?

Hvis okklusale korrektioner er nødvendige, men ikke gennemført, løber du risikoen for at beskadige dine kroner og broer, samt dine naturlige tænder og kæber. Denne nye ARCUS Digma teknologi, fra verdens førende tyske KaVo, har bevist at være det bedste indenfor diagnose området. Præcisionen af diagnosticeringen eliminerer derfor enhver uklarhed, der er ofte forbundet med andre metoder. I sammenligning med traditionelle behandlingsmetoder, såsom Gnatologisk behandling, har Arcus Digma vist sig at være væsentligt mere nøjagtigt. ARCUS Digma II anbefales ofte til patienter, der kræver betydelig genoprettende arbejde, såsom tandkroner, tandbroer eller tandproteser, og især når patientens okklusion kræver en rettelse. Helvetic Clinics er blandt de få tandklinikker i verden som kan tilbyde denne teknologi, som en del af deres diagnose.

Du fortjener det bedste! Arcus Digma, kun de bedste indenfor tandpleje

RING NU