tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

Tandfacader – Tandbehandling i udlandet

Tandfacader er ofte den ideelle æstetiske løsning for at kompensere for slidt emalje, at korrigere en lille forskydning, at udfylde et for stort mellemrum mellem tænderne, eller for at skjule skønhedsfejl og revner. Udover dette kan de være meget nyttige, når det gælder om at finde en naturlig farve for misfarvede tænder, især på grund af indtagelse af medicin, når blegning ikke virker.

Resultaterne er imponerende fra et æstetisk perspektiv.

 

Egner tandfacader sig til dig?

For at finde ud af om facader egner sig til dine behov, er det nødvendigt at undersøge dine tænders status og din generelle orale sundhed.

Tandfacader og tandkroner

Peter Suter, marts 2014
Helvetic Klinikker Budapest, Ungarn
Dr. Peter Lukacs (Finer & kroner)
12 E-max facader og 16 Zirconia kroner
Betalt beløb: 86.670 dkk

Anbringelse af tand facader

I løbet af din behandling med facader, vil du sammen med din tandlæge aktivt deltage i en “smil-design”-proces, ved at udtrykke dine præferencer med hensyn til facadernes form, længde, bredde og farve, samt den effekt, du forventer, at de vil have. Det vil forsikre dig, at processen med at placere tandfacader opfylder dine forventninger. Det er vigtigt at tale med tandlægen, så han/hun kan gennemføre dine mål.

Varighed og vedligeholdelse af facader

Facader er langtidsholdbare og placeres, så de holder i mange år, før de skal udskiftes. Ligesom dine naturlige tænder, er det vigtigt at opretholde en god mundhygiejne for at sikre deres holdbarhed. Endvidere bør du, med henblik på at mindske risikoen for at beskadige din facader, undgå at bide eller tygge hårde genstande, såsom valnøddeskaller. Du bør også undgå at bruge dine tænder til at åbne pakker.

Børst dine tænder som du er vant til, og sørg for at bruge en ikke-slibende tandpasta.

 

Komposit tandfacader

Direkte komposit facader er et billigere alternativ til andre typer af facader, da er de lavet af kompositmateriale, som den vi bruger til fyld, hvilket reducerer omkostningerne og gør dem et overkommeligt alternativ. Den største fordel ved direkte komposit, ud over deres lave pris, er, at de er et godt valg, hvis du har en lille revne eller chip i en tand, da de vil skjule denne pænt samt beskytte resten af tanden. Deres største ulempe er, at de er ikke så holdbare som andre typer af tandfacader, så de bliver nødt til at blive erstattet oftere. Plus de er mere udsat for farvning end andre facader.

 

E-max Facader

E-max tandfacader betragtes som den bedste mulighed i dag. Den eneste ulempe er prisen. Uanset om det er til facader, kroner eller broer, så tilbyder E-max en transparent farve og en holdbarhed, der er uden sidestykke. Faktisk, kan ingen andre facader konkurrere med E-max tandfacader. Det er en komplet porcelæns løsning med attraktiv farve, der er gennemsigtig, og det kombineret med et højt styrke og holdbarhed. Facaden er fremstillet af en enkelt blok af porcelæn, som er et materiale udvalgt for sin overlegne hårdhed og stabilitet, hvilket gør det til et meget populært produkt. E-max facader anses for at være en vigtig milepæl med hensyn til teknologi fremskridt i moderne tandbehandling. Porcelæns facader i glas er hårdt og slidstærkt, men samtidig, flot i sit udseende. Denne type tandfacader anses for at være det bedste valg med hensyn til at opnå en problemfri match med de eksisterende tænder. Den transparente farve og realistisk form, gør det umuligt at skelne facaderne fra ens egne tænder.

Tandfacade priserne kan kontrolleres her

Du fortjener det bedste! Helvetic Clinics, tandklinikker i udlandet

Hvorfor vælge Helvetic Clinics

Rangerer som nr. 1 i Europa

Certificeringer

PATIENTS FEEDBACK

Helvetic Clinics og Unicef

RING NU