tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

Tandproteser – Tandbehandling i udlandet

Tandproteser

Der findes to forskellige typer tandproteser at vælge imellem – hel- og delproteser. Helproteser anvendes når alle tænder mangler, mens delproteser, ligesom det følger af navnet, anvendes til at erstatte nogle manglende tænder.

Midlertidig protese

Lige efter tandudtrækningen indsættes der aldrig en endegyldig protese, derfor får du en midlertidig protese på klinikken, så du ikke behøver at gå tandløs. Knoglen og gummerne går som regel lidt tilbage, frem for alt i løbet af helingsperioden efter udtrækningen. Derfor er det altid nødvendigt med forandringer på en midlertidig protese, der bør betragtes som en overgangsløsning.

Helproteser

Disse er permanente proteser der erstatter alle tænder.

Delproteser

En delprotese består som regel af en tanderstatning, der sidder på en lyserød base, der holdes af en metalramme. På den måde sidder protesen på det rigtige sted i munden. Delproteser anvendes når patienten har nogle egne tænder tilbage i over- eller undermunden. En delprotese udfylder ikke kun mellemrummene mellem manglende tænder, men forhindrer desuden også at de forblivende tænder bevæger sig. En delprotese med støbt stel – unitor – kan tages ud, og omfatter elementer der knyttes til nabotænderne.

Implantunderstøttede proteser

I nogle få tilfælde, hvor knoglen er aftaget for meget, er det ikke muligt at have implantater. I dette tilfælde bruges en normal protese til at erstatte tænderne. Men hvis det er muligt med implantater, så kan implantaterne anvendes til at støtte en protese. Kendt som implantat understøttede proteser, eller klik i/på proteser, eller tandimplantat dækproteser, er de tandproteser som kan sættes på, og de er ikke af porcelæn eller “rigtige” tænder. Du skal fjerne dem og rense dem om natten. Klik på proteser er god for de patienter, som er vant til at bruge tandproteser. Dem der allerede anvender tandproteser vil være meget tilfredse med denne løsning, fordi protesen holdes af implantaterne, så der er en følelse af stabilitet, der ikke findes med almindelige tandproteser.

tandproteser

Antoinette B. February 2014
Helvetic Clinics Budapest, Ungarn
Dr. Laszlo Lukacs (implantater), Dr. Brigitta Szabo (tandproteser)
Øvre og nedre lokator protese

Hvor mange implantater?

Med klik på tandproteser kan vi bruge 2 til 6 implantater. Jo flere implantater, jo mere føler patienten, at protesen er stabil og sikker.

Er der alternativer til en tandprotese?

Ja. Tandimplantater kan anvendes til at støtte broer, hvilket gør anvendelsen af en protese unødvendig. Udgifterne er som regel højere, men implantater, kroner og broer ser mere naturlige ud. Ikke alle patienter egner sig til implantater. Din tandlæge vil forklare dig hvilke muligheder du har, og som passer ind i dit budget.

Hvilket materiale laves tandproteser af?

Tandproteser fremstilles af akryl.

Du fortjener det bedste! Helvetic Clinics, bedste tandbehandlinger i udlandet

Hvorfor vælge Helvetic Clinics

Rangerer som nr. 1 i Europa

Certificeringer

PATIENTS FEEDBACK

Helvetic Clinics og Unicef

RING NU