tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

Tandbehandling i udlandet

Hos os på Helvetic Clinics lægger vi vægt på en god tandbehandling i udlandet til de bedste priser, men aldrig på bekostning af kvaliteten.

Ved at bruge Helvetic Clinics, når du skal have lavet tandbehandling i udlandet, får du den absolut bedste tandbehandling. Alle behandlinger foretages at de bedste tandlæger, som følger strikse protokoller ift. tandbehandling, og så har vi en helt ny klinik med det bedste tandlægeudstyr som er tilgængelig på markedet. Ved første øjekast er der måske ikke den store forskel på tandlægeudstyr. Men i realiteten er der stor forskel, og derfor har vi nøje udvalgt det allerbedste, og det kommer både dig og os til gode.

Bedste tandbehandling i udlandet

For at minimere evt. ubehag under din tandbehandling, har vi besluttet aldrig at behandle dig mere end max 2 timer ad gangen pr dag. Det er derfor også vigtigt at vi placerer dig komfortabelt. For en afslappet patient, er en god patient, og det vil være nemmere for tandlægen at arbejde præcist og hurtigt.
For at sikre at tandlægerne ikke bliver trætte, har vi ligeledes besluttet at tandlægerne aldrig arbejder mere end max 6 timer pr dag med tandbehandling, og altid med minimum 20 minutters pause mellem hver behandling.

Vores tandlægeudstyr

Ved at vi altid har det bedste tandlægeudstyr på markedet, sikrer vi at tandlægerne altid kan udføre tandbehandlingerne bedst muligt og i de bedste omgivelser.
Vores dygtige tandlæger evaluere hele tiden alt det udstyr der bruges, feks tandimplantater, bedøvelse, kunstige knogler, osv. Så vi altid kun bruger det bedste markedet har at tilbyde. Vores intentioner er ikke at være pionerer og teste nye ting for enhver pris. Men derimod at bruge det bedste materiale, når det er gennemtestet for kvalitet og holdbarhed, så det er risikofrit at bruge. Derfor mødes bestyrelsen hver 18. måned i Schweitz for at beslutte om nogle produkter skal udskiftes med andre nyere og bedre produkter.

På vores tandklinik tilbydes der hverken billige implantater, kinesiske fyldninger eller knogleerstatnings-materiale fra Indien. Hvad angår klinikkens udstyr, anvender vores tandlæger kun de bedste, internationalt anerkendte mærker, for at sikre din komfort og sikkerhed.

Læs her, hvorfor du trygt kan vælge Helvetic Clinics, hvis du overvejer at få lavet tandbehandling i udlandet.

 

Herunder kan du læse mere om det forskellige udstyr vi bruger i tandklinikken. Alt udstyr er det absolut bedste der findes på markedet sikrer dig den bedste tandbehandling i udlandet

Tandlægestole

KaVo-Allemagne

Fremragende kvalitet til tandbehandlinger.
Dette er mottoet af firmaet KaVo, som har sit hjemsted i Biberach an der Riss (Tyskland). KaVo har udviklet, fremstillet og solgt KaVo produkter og metoder der gælder som referencer på markedet. Gennem konstant innovation har KaVo bidraget betydeligt til udvikling indenfor tandpleje i almindelighed.

 

Planmeca-Finland

Planmeca : Fra vision til fremragende kvalitet.
Planmeca tandlægestolene er resultatet af sofistikeret teknik i kombination med den nyeste teknologi, i design og ergonomi af førsteklasses kvalitet.
Stolene sikrer den rigtige og ideale siddeposition til patienterne. På den måde er det nemmere at gennemføre rodbehandlinger. Desuden bliver tandlægen ikke så hurtigt træt, og du sidder også mere komfortabelt.

 


Lup og optik produkter

Carl-Zeiss-Allemagne

Carl Zeiss: En virksomhed med tradition og historie siden 1846
Carl Zeiss Meditec AG er en af de største virksomheder i verden i medicinsk teknik. Virksomheden tilbyder innovative løsninger til visualisering indenfor mikrokirurgi. Den har 10 hjemmesteder i verden, mere end halvdelen af hvilke, 2400 medarbejdere, arbejder udenfor Tyskland. I moderne tandpleje, hvor præcision er et væsentligt element i behandlingens kvalitet, findes der tandlæger der arbejder med Zeiss, … og andre.


Måleinstrumenter til komplekse tandoperationer

Arcus-Digma-II-de-chez-KaVo

Arcus Digma KaVo enestående på markedet.
Ved hjælp af KaVo ARCUS 2 kan patienternes personlige data hurtigt og uden fejltagelser overføres af tandlægen til tandteknikeren, som også har en specifik artikulator. Da Arcus Digma både for tandklinikker og laboratorier betyder en særlig høj udgift, findes der kun få klinikker og laboratorier der kan tilbyde denne behandling. Mange studier har vist, at teknikken der er udviklet af KaVo udgør en vigtig milepæl i moderne tandpleje.


Sterilisering

Autoclave-Melag

Melag. Innovation og Kvalitet
Stolt af ”Made in Germany”: her er et uddrag af firmaet Melags hjemmeside som er en god sammenfatning af deres filosofi: ”Vi har aldrig taget det alvorligt i betragtning at flytte produktionen til lavt lønnede lande, selv om denne praksis er vidt udbredt blandt andre producenter på markedet. Vores konkurrenter har ofte lagt mærke til bagefter, at selv om disse flytninger gjorde det muligt for dem at spare, påvirkedes kvaliteten ofte. Vi ville heller ikke skabe en ny trend, der ligger langt væk fra vores virksomheds hjerte, det vil sige kirurgisk hygiejne.


Kirurgiske Enheder og Motorer

KaVo-Allemagne-motorisations

KaVo Tyskland
Forventer du kun topkvalitet, hvis et af de verdensledende virksomheder indenfor tandpleje tilbyder kirurgiske enheder og motorer?

 

WH-Autriche

W & H strikte østrigske regler i tandplejens tjeneste.
W & H-Gruppen i Bürmoos, Østrig, er en af de ledende fabrikanter af tandlæge-medicinske instrumenter for overførsel, service-løsninger og innovative produkter. W & H investerer kontinuerlig en stor del af sin omsætning i forskning og innovation, derfor er virksomheden en global markedsfører på dette forretningsområde.


Tandimplantater

Astratech

AstraTech Implantat systemet
er en af de bedst dokumenterede implantat systemer i verden, og er allerede blevet undersøgt i mange videnskabelige studier. Vælg DENTSPLY – Astra Tech implantater med sikre resultater, der kan forudses, de er pålidelige og langvarige. Implantatets overflade behandles med fluor (patent AstraTech) for at øge knoglemængden og fremskynde helbredelsen. Resultatet er, at der opstår en stærk forbindelse mellem knogle og implantat.

 

alphabio

Alpha Bio Tec, er et datterselskab af Nobel Biocare, som har været en af de største producenter af dentale implantater i hele verden siden 2008. Deres produkter sælges i flere end 40 lande. Selskabet har været på markedet indenfor implantologi i over 20 år og har indført en række innovationer. Alpha-Bio Tec har udviklet NanoTec-overfladen der er sandstrålet og ætset af syre, og som sørger for en god knogleintegration (osseointegration). NanoTec overfladen letter knoglens og vævenes helbredelse omkring tandkødet og implantatet, så at knogleintegrationen foregår hurtigere.


KnogleerstatningKunstige knogler (Bio-oss)Geistlich

Geistlich Bio-Oss ® er et naturligt knogleerstatnings-materiale, der ligner den menneskelige knogle, og er en af de ledende knoglematerialer. Tallene taler for sig selv: det anvendes hvert 28. sekund i hele verden, anvendes ca. 2500 gange om dagen, mere end 4 millioner patienter er blevet behandlede på mere end 25 år.


Materialer af cement, komposit og keramik

GC-Japon

Selskabet GC der blev grundlagt i 1921 er den 18. virksomhed i verden, der har fået ”Japan Quality Medal” prisen som anerkendelse af kvalitetskontrollen. Selvfølgelig opfylder GC også de højeste kvalitetsnormer: ISO 9001 , ISO 1994 , ISO 14001 og i 2003 har GC også fået certifikatet ISO 13485. GC produkter sælges i mere end 100 lande over hele verden. GC er en producent, der hele tiden arbejder på at udvikle sine produkter og sit omdømme. GC-Produkter markedsføres i Europa af datterselskabet GC International der har sit hjemsted i Luzern Schweiz.

Emax-Ivoclar-Vivadent-Suisse-Liechtenstein

 

Ivoclar Vivadent er stærk på tre områder: lidenskab, vision og innovation. Disse 3 ord bestemmer hvordan selskabet ledes, og hvordan der udvikles nye løsninger indenfor tandpleje i dag og i morgen. Ivoclar Vivadent er meget effektiv og succesfuld på forskellige områder, frem for alt IPS e.max. Systemet forener alle mulige variationer af al keramik, og egner sig til alle anvendelser fra facader til 12-leddede broer. IPS e.max er et enestående system, der forener i høj grad æstetiske materialer og ekstrem holdbarhed. Dette er et patent udstedt til Ivoclar Vivadent.

Har du nogen spørgsmål omkring af vælge os, så kontakt os i dag og tal med vores dansk talende medarbejder. Så kan du få svar på alle fordelene ved at vælge tandpleje og tandbehandling i udlandet hos Helvetic Clinics.


Produkter indenfor anæstesi3M-ESPE-Allemagne

3M har udviklet sine klinisk dokumenterede midler til lokal bedøvelse for mere end 50 år siden. Du kan være fuldstændig sikker på kompetence og erfaring af 3M ESPE, når det gælder anæstesi indenfor tandpleje. 3M produkterne repræsenterer internationalt set den højeste kvalitet på tandplejens område, er effektive og samtidig kropsvenlige og sikre. De muliggør reduktion af stressniveauet i løbet af behandlingen og fuldstændig smertefrihed. 3M udvikler forskellige slags dentale bedøvelsesmidler, afhængig af hvilken type indgreb det handler om, samt af bedøvelsens og behandlingens forventede varighed.

Du fortjener det bedste! Vi garanterer, at vi aldrig på kompromis med kvaliteten, kun første klasses produkter anvendes i vores klinikker.

Vores tandklinik i Ungarn er vurderet den bedste klinik i hele verden. Klik her

Hvorfor vælge Helvetic Clinics

Rangerer som nr. 1 i Europa

Certificeringer

PATIENTS FEEDBACK

Helvetic Clinics og Unicef

RING NU