tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

EN ENESTÅENDE TANDKLINIK I HJERTET AF BUDAPEST

En enestående klinik i Europa

Helvetic Clinics rangerer som en af de bedste tandklinikker i Budapest og blandt de bedste i verden på Global Clinic Rating’s liste over mere end 130,000 klinikker. Ekspertise, udstyr, materialevalg, eget laboratorium – intet er overladt til tilfældighederne, så vi kan tilbyde dig garanti for det bedste tandlægearbejde.

En unik oplevelse i Budapest

Helvetic Clinics Budapest ligger 100 meter fra Operahuset og deler lokaler med 12 Revay Hotel. Den bedste måde at få det fulde udbytte af Budapest på er at spadsere rundt i byen. Hvis du ønsker at udforske byen og gå en tur, eller bare vil sidde på en fortovscafé eller på en restaurant, byder Budapest på uendeligt mange muligheder. Du finder både metro, taxier, busser og sporvognsstationer kun få skridt fra tandklinikken/hotellet.

Enestående komfort for din tand behandlings rejse til Ungarn

Hvis du vælger at indlogere dig på 12 Revay Hotel, får du i hvert fald ikke svært ved at nå til dine aftaler på tandklinikken i tide – de ligger i samme bygning! Har du f.eks. en tandrensning kl. 8:30 kan du nøjes med at forlade dit værelse få minutter inden. Såfremt du skulle have behov for at hvile dig efter en tandoperation, tager du blot elevatoren, og straks er du på dit værelse.

Den exceptionelle beliggenhed i Budapest, det unikke ”klinik – laboratorium – hotel” koncept, og den høje kvalitet af vores tandbehandlinger er det, der gør Helvetic Clinics til det foretrukne valg for tusinder af patienter verden over.

Ingen agenter, ingen formidlere, ingen mellemmænd, du er direkte i klinikkens hænder

Helvetic Clinics bruger ikke agenter eller mellemmænd. Når du kommunikerer med en af vores repræsentanter i telefonen eller pr. e-mail, eller oven i købet når du kontakter din tandlæge, taler du direkte med en af klinikkens medarbejdere. Hvis der
opstår et problem, er det også klinikken selv, der løser det, ikke en agent der arbejder for en eller flere tandklinikker i Budapest.

RING NU