tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

Tandimplantater i Ungarn hos Helvetic Clinics

Prisen på et tandimplantat varierer i forskellige europæiske lande. Prisforskellen på tandpleje i Ungarn og andre lande i Europa afspejler på ingen måde kvaliteten af plejen. Det er snarere en kombination af flere ting, herunder de lokale leveomkostninger (lønninger, husleje…) og andre faktorer. Lad os tage eksemplet med prisen på tandimplantater:

Hvad er prisen på et tandimplantat?

Bedste tandklinik i Ungarn

Kåret til bedste tandklinik i Ungarn siden 2014 af GCR*

Kvalitetsbehandling til fair priser

Spar op til 60 % i Ungarn med Helvetic Clinics

  • Prisen på tandimplantater i Danmark: mellem 1200 € og 3500 € afhængigt af implantatets mærke og tandlægens eller tandklinikens erfaring og omdømme
  • Prisen på tandimplantater i Ungarn: mellem 680 € og 1200 € afhængigt af implantatets mærke og tandlægens eller tandklinikens erfaring og omdømme

Prisen på et tandimplantat afhænger af implantatmærket. Implanatprisen afspejler eksempelvis beløb investeret i forskning og udvikling og produktionsstedet for implantatet. Derudover styres implantatprisen af tandklinikkens og tandlægens omdømme og erfaring og af antallet af implantater der sættes pr. år.

Prisen på tandimplantater i Danmark: mellem 1200 € og 3500 € afhængigt af implantatets mærke og tandlægens eller tandklinikens erfaring og omdømme

Prisen på tandimplantater i Ungarn: mellem 680 € og 1200 € afhængigt af implantatets mærke og tandlægens eller tandklinikens erfaring og omdømme

Pris tandimplantater i Ungarn

Hos Helvetic Clinics i Budapest tilbyder vi følgende tandimplantater inklusive abutment (mellemskrue) og helingskrue: Megagen til 680 €, Astratech til 990 € og Straumann SLActiv* til 1240 €.

*prisen på dette tandimplantat fra Straumann varierer normalt mellem 2.500 Euro og 4.500 € i resten af Europa.

Er det smertefuldt at få sat tandimplantater?

Nej, det er ikke smertefuldt at få sat tandimplantater. For at begrænse smerte under indsættelsen af tandimplantater, tager vores tandkirurger i Budapest sig god tid til at sikre sig, at bedøvelsen virker ordentligt. Det lette ubehag, du måske vil opleve efter tandimplantatkirurgi, kan håndteres med medicin, som vil blive udleveret af Helvetic Clinics.

Er der brug for et tandimplantat for alle manglende tænder?

Når flere tænder mangler, er det ikke nødvendigvis påkrævet at erstatte hver eneste tand med et tandimplantat. Hvis de manglende tænder er ved siden af hinanden, kan vores tandlæger i Budapest eksempelvis sætte broer på implantater. En konsultation på vores tandklinik i Ungarn vil fastslå den ideelle løsning tilpasset til lige netop din situation.

Hvad er prisen på et tandimplantat i Ungarn?

Prisen på et tandimplantat i Ungarn er 680 €. Hos Helvetic Clinics, vores tandklinik i Budapest, inkluderer denne pris et tandimplantatet (af mærket Megagen) samt implantatabutmentet.

Hvad er et tandimplantat?

Det er en kunstig tandrod, der ligner en cylindrisk eller konisk skrue med en glat eller ru overflade. De fleste tandimplantater er lavet af medicinsk rent titanium eller med titaniumlegeringer eller polymer. Efter indsættelse af implantatet, integreres det i kæbeknoglen i løbet af f få måneder. Efter en helingsperiode på nogle måneder, kan man sætte den endelige tandkrone eller bro.

Tandimplantater

Kriterier for om man er egnet for implantater

Før tandimplantater overvejes, vurderer vores implantologer og tandlæger altid visse kriterier:

  • Patientens generelle sundhedstilstand: Patienter skal være opmærksomme på, at der findes flere medicinske risikofaktorer i forbindelse med indsættelse af implantater. Blandt andet rygning og diabetes. Dette betyder ikke, at det er umuligt at indsætte tandimplantater hos disse patienter. Det betyder blot, at risikoen for at operationen ikke lykkes er højere.
  • Mundens generelle sundhedstilstand: Da tandimplantater er tilbøjelige til at “arbejde” i knoglen, er det afgørende, at resten af tænderne og tandkødet er sundt og stabilt. Problemer med knækkede tænder og/eller betændt tandkød skal behandles før tandimplantater placeres.
  • Kvaliteten og størrelsen af kæbeknoglen: Jo tyndere knoglen er, desto sværere vil det være at placere implantaterne. Evalueringen af knoglemassen før tandimplantatindsættelse, sker først med et panoramisk røntgen. Herefter laves en mere præcis evaluering med en CT-scanning, som er et 3-dimensionelt billede.

Øjeblikkelig implantation og belastning

Afhængigt af din munds sundhed samt mængden og tykkelsen af din kæbeknogle, er det nogle gange muligt at trække tænder ud og indsætte implantater samtidigt og herefter montere midlertidige proteser i én enkelt behandlingsfase (under samme tur). Dette gør det muligt for dig at rejse tilbage til Danmark med både implantater og midlertidige kroner på plads. I nogle tilfælde er det dog nødvendigt at opdele stadierne: udtrækning, implantation og montering af midlertidige kroner. Hos Helvetic Clinics vil vi altid gøre vores bedste for at optimere din tid og spare dig for unødvendige rejser.

Under selve operationen, laver tandlægen et snit i tandkødet, for derved at eksponere kæbebenet. Så indsættes tandimplantatet, inden snittet lukkes igen. Derefter starter helingsprocessen, kendt som osteointegration, dvs. fusionen af kæbebenet og tandimplantatet. En helingsperiode på 3 til 6 måneder er nu nødvendig, for at opnå tilstrækkelig heling omkring tandimplantatet.

Fordele ved tandimplantater

Helvetic-Clinics Ungarn

Tannklinikk og hotell i samme bygg

Tannlege i utlandet

7.000 tilfredse patienter / år
fra mer enn 32 forskjellige land

Tandimplantater har flere fordele sammenlignet med andre tanderstatningsmuligheder. De er mere komfortable, fungerer som naturlige tænder og ser ens ud. Broer placeret på implantater forlænger levetiden hos de tilstødende naturlige tænder, da de ikke skal yde nogen støtte. Tandimplantater medvirker også til at bevare kæbens struktur og volume, ligesom naturlige tandrødder. Hos patienter som har en bro eller en delvis aftagelig protese, ses det ofte, at kæbeknoglen gradvist svinder, fordi rødderne ikke længere opretholder den. Tandimplantater integreret i kæben hjælper altså med at opretholde en sund knogle.

Succesraten for denne type tandpleje er mindst 95%. I tilfælde af at implantatet svigter, vil vi normalt indsætte et nyt tandimplantat et par måneder senere. På vores tandklinik i Ungarn har vi en succesrate for indsættelse af tandimplantater på over 98%.

Tandimplantater er æstetiske, funktionelle og komfortable. Se prisen på vores tandimplantater i Ungarn.

Få dine tandkroner lavet på vores klinik, som blev kåret til bedste tandklinik i Ungarn i 2015 og 2016.

For hvert tandimplantat der sættes og for hver tandkrone, donerer Helvetic Clinics 1 € af den betalte pris til støtte af UNICEF i deres program for udryddelse af polio. Klik her for at lære mere.


Roger C. Marts 2014

Tandklinik: Helvetic Clinics Ungarn – Tandlægerne som udførte behandlingen: Doktorer L. Lukacs og P. Lukacs. Detaljer: 3 Straumann tandimplantater, 3 kroner på implantater, 16 tandkroner i EMAX. I alt 19 tænder. Besparelse: 47% af den lokale pris.

Hvorfor vælge Helvetic Clinics

Rangerer som nr. 1 i Europa

Certificeringer

PATIENTS FEEDBACK

Helvetic Clinics og Unicef

RING NU