tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
tandklinik budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

PRIS OG SPECIFIKKE FORHOLD VED TANDIMPLANTATER

Pris for tandimplantater
Forskelle i priser på tandpleje i forskellige lande afspejler på ingen måde kvaliteten af ​​plejen, men er en kombination af flere faktorer, herunder de lokale leveomkostninger (løn, husleje) og andre faktorer. Tag for eksempel tilfældet med tandimplantater.

Tandimplantat priser
Prisen på tandimplantater afhænger af faktorer såsom:

Implantatets mærke, generelt relateret til beløbene investeret i forskning og udvikling samt implantatets produktionssted.
Tandlægeklinikkens eller tandlægens kendthed.
Antallet af implantater per år der kvalificerer til rabatter.

Afhængig af implantatets mærke samt tandlægens eller tandlægeklinikkens omdømme:

  • Pris for et tandimplantat i Danmark: mellem 12.000 kr og 24.000 kr
  • Pris for et tandimplantat i Frankrig: mellem 9.000 kr og 22.000 kr
  • Pris for et tandimplantat i Schweiz: mellem 13.500 kr og 35.000 kr
  • Pris for et tandimplantat i Belgien: mellem 9.000 kr og 20.000 kr
  • Pris for et tandimplantat i Ungarn: mellem 5.050 kr og 8.900 kr

På Helvetic Klinikker i Budapest tilbyder vi 3 højkvalitetsimplantater:

Megagen Implantat til 5.050 kr (680 euro)
Astratech Implantat til 7.350 kr (990 euro)
Straumann Straumann SLActive implantater til 8.850 kr (1190 euro), inklusiv abutment og helingsskrue. Prisen for denne type implantat varierer generelt mellem 20.000 norske kroner og 35.000 dansker kroner i resten af Europa.

Beskrivelse af tandimplantater

Et tandimplantat er en skrue, som ligner en tandrod, enten med ru eller glat overflade.

Flertallet af implantater er fremstillet af ren titan eller zircon. Efter en bestemt periode (2 til 5 måneder, afhængigt af patienten), vokser kæbeknoglen omkring implantatet, så at den sidder fuldstændig fast. På dette tidspunkt kan tænderne, eller de endelige kroner eller broer, monteres endegyldigt på implantatet. Dette kaldes implantatets belastning.

Er implantater den rigtige løsning for alle?

Desværre gør det at have nogle manglende tænder dig ikke egnet til, at få tandimplantater, da visse kriterier, såsom de følgende, bør overvejes:

Patientens generelle tilstand: der er flere medicinske risikofaktorer i sammenhæng med implantater. De hyppigste er rygning og diabetes. Det betyder ikke at disse patienter ikke kan få implantater, men at der er større risiko for at implantationen mislykkes. Det bør patienten være klar over i forvejen.

dental-care-dental-implants-abroad

Possible Implant Prosthetics

Mundens generelle tilstand: resten af tænderne og tandkødet skal være stabile inden en implantation kan overvejes. På den måde er der høj sandsynlighed for at processen lykkes. Har patienten nogle rådne eller knækkede tænder, eller hvis tandkødet er sygt, skal disse behandles før implantationen.

Kæbeknoglens kvalitet og mængde: uden tilstrækkelig knogletykkelse kan det være vanskeligt at anbringe implantater. Normalt bedømmes det ved hjælp af en panoramarøntgen-optagelse om knoglemassen er tilstrækkelig til et implantat. For en bedre bedømmelse anvendes der en CT-optagelse (computertomografisk optagelse), som giver et tredimensionalt billede.

Implantaternes anbringelse

Af sikkerheds- og stabilitetsårsager opdeles implantationen i to faser: den første fase omfatter implantatets indsættelse i selve kæben, i anden fase anbringes de erstatningstænder eller restaureringer på implantatet.

d

Roger C. Mars 2014
Tandklinik : Helvetic Clinics Ungarn – behandlende tandlæger: Dr. L. Lukács og Dr. P. Lukács.
Detaljer: 5 Alphabio tandimplantater, 5 metalkeramiske kroner på implantater, 6 metalkeramiske kroner, 3-leddet metalkeramisk bro. 19 tænder i alt.

Tandlægen laver et snit i tandkødet for at frilægge kæbeknoglen, hvor implantatet anbringes før snittet lukkes igen. Bagefter er det nødvendigt at vente 3 til 6 måneder for at implantatet helbredes og at knoglen omkring implantatet vokser tæt. Under denne helbredelsesproces sker der en fusion af kæbeknogle og implantat, hvilket også kaldes osseo integration. Denne forbindelse danner en fast struktur som kan benyttes senere i anden fase.

Den anden fase indebærer åbning af snittet i tandkødet for at give adgang til tandimplantatet med henblik på, at skrue et forbindelsesled ind, kaldet “søjlen eller anlægget” af implantatet, som vil fungere som et anker for restaureringer.
Tandlægen kan derefter fastsætte en eller flere tandproteser ved implantaternes forbindelsesled. Disse restaurationer ligner dine naturlige tænder og fungerer på nøjagtig samme måde.

Fordele ved implantater

Tandimplantater har flere fordele overfor andre mulige erstatninger. De er mere komfortable, fordi de fungerer ligesom naturlige tænder og ser også ud på samme måde. Broer der er anbragt på implantater bidrager til livslængden af de naturlige tænder ved siden af, fordi de ikke behøver deres støtte.

Implantater tilbyder flere fordele sammenlignet med andre tand erstatningsmuligheder. Ved siden af komfort og æstetik fungerer implantater ligesom naturlige tænder. Broer fastsættes uden støtte fra de naturlige nabotænder, som på den måde kan leve videre. Udover dette erstatter implantater nogle af dine tandrødder, hvorved knoglemassen i din kæbeknogle bevares. Med en fast bro eller en delvis udtagelig protese ville knoglen, som ikke længere er omgivet af rødderne, have tendens til at trække sig tilbage. Tandimplantater kan støtte tandkroner, tandbroer og tandproteser.

Tandimplantaterne der er integreret i din kæbe bidrager til at opretholde knoglen sund og intakt. Tandimplantater æstetiske, funktionelle og komfortable.

Få det absolut bedste indenfor tandimplantater, se her hvad vores tidligere patienter siger.

Hvorfor vælge Helvetic Clinics

Rangerer som nr. 1 i Europa

Certificeringer

PATIENTS FEEDBACK

Helvetic Clinics og Unicef

RING NU