tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

Gratis tandlæge konsultation

For at en konsultation hos tandlægen skal være effektiv, kræver det avanceret og kostbart udstyr, som ikke forefindes på alle tandklinikker. Helvetic Clinics besidder det mest avancerede udstyr, der gør at vores diagnoser bliver 100% pålidelige. Hertil kommer, hvis der er en kompliceret situation, har de fleste tandlæger ofte brug for at høre andre eksterne specialister, såsom en implantologist eller et periodontist. Men hos Helvetic Tandklinikker er alle vores specialister tilstede internt under ét tag, og til rådighed for vores patienter.

Dette er grunden til, at vi ikke foretager konsultationer i andre lande. Ville du ønsker at en tandlæge lægger en behandlingsplan, før han overhovedet har tilset dig? Vi mener ikke, at det er et seriøst alternativ. Mens nogle klinikker tilbyder konsultationer i dit hjemland, der gennemføres som et partnerskab mellem den lokale tandlæge og en tandklinik i udlandet, laver vi kun konsultationer vores klinikker, fordi vi mener, det er vigtigt, at de tandlæger, der vil tage sig af dig, er de samme som dem, der har lavet din behandlingsplan og tilbud under din første konsultation.

Din konsultation på Helvetic Clinics kan involvere flere specialister, hvis det er nødvendigt; teknikeren, implantologist, periodontist, endodontist eller endda specialtandlæge, som alle vil forklare dig behandlingen og de forventede resultater. Det ville ikke være muligt at gøre dette professionelt via en ekstern konsultation.

gratis tandlæge konsultation i udlandet

Vores gratis konsultation inkluderer:

  • Gratis overnatning på et af vores partner hoteller (12 Revay eller Mercure Buda)
  • Flybillet refunderet (se nedenstående betingelser)
  • Gratis konsultation i en af vores tandklinikker
  • Gratis røntgen
  • Gratis transport til og fra lufthavnen

Betingelser i forhold til tilbagebetaling af din flybillet: Hvis du starter med din tandbehandling senest 6 måneder efter din første konsultation, refunderer vi prisen på din oprindelige flybillet op til et maksimum beløb på 180 euro (1350 Dkk), så længe udgifterne til din tandbehandling overstiger 1.800 euro (13.500 Dkk).

gratis tand konsultation i udlandet

To mulige scenarier efter din gratis konsultation

Mulighed 1: Tandlægekonsultation

Med denne mulighed rejser du tur-retur. Når du lander, henter vi dig i lufthavnen, og du besøger klinikken, hvor vi laver en behandlingsplan til dig.Herefter tager du hjem igen, og vender tilbage på et senere tidspunkt for at begynde med behandlingen.

Mulighed 2: Konsultation + påbegyndelse af behandling

Ved denne mulighed efterfølges den gratis konsultation umiddelbart af selve tandbehandlingen. En periode på 3-4 dage bør være tilstrækkeligt for en første tur. Tøv ikke med at tage kontakt til vores dansktalende medarbejder, som vil kunne fortælle dig hvor mange dage, der kræves for den første tur.

Under alle omstændigheder vil der på forhånd være en udveksling af eventuelle røntgenbilleder eller fotos, som du har, for at vi kan få så mange oplysninger, som vi kan få om din sag, før dit egentlige besøg. Hvis du er interesseret i en gratis konsultation, skal du blot udfylde formularen her på vores hjemmeside, så kontakter vi dig.

Det skal bemærkes, at 90% af patienterne starter deres behandling umiddelbart efter deres konsultation og besøg, fordi niveauet af professionalisme og klinikkens kvalitet i kombination med de overkommelige priser overbeviser dem.

I 10% af tilfældene kan det ske, at en røntgen ikke er tilstrækkeligt for at tandlægen kan stille den endelig diagnose. For at kunne stille en 100% diagnose, kan han anbefale at udføre en CT-scanning, med henblik på at vurdere præcis knogledybde, og denne CT-scanning omfattes ikke af den gratis konsultation. Vi har selvfølgelig CT scanner internt på vores klinikker.

>
RING NU