tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

VORES TANDLÆGER I UNGARN: ET TEAM BLANDT DE BEDSTE TANDLÆGER OG SPECIALISTER HOS HELVETIC CLINICS BUDAPEST

Helvetic Clinics Budapest: Vores team af tandlæger i Ungarn er 100 % dedikerede til din tandbehandling.

Vores team af tandlæger i Ungarn består af nogle af de bedste tandlæger i Budapest, hver med specialisering inden for forskellige områder af tandpleje. Uanset om du har brug for en børnetandlæge, parodontolog, endodontolog, implantolog eller en specialist i oral kirurgi, har Helvetic Clinics Budapest en dedikeret ekspert til dig. Hver tandlæge på vores klinik fokuserer på at levere skræddersyet og høj kvalitet tandpleje i Ungarn for at imødekomme dine specifikke behov.

Vores tandlæger: Peter og Laszlo Lukacs er de to cheftandlæger på Helvetic Clinics Ungarn.

Vores tandlæger i Ungarn har gennemført en omfattende uddannelse og har desuden flere års erfaring inden for både almen tandpleje, men også inden for hver deres speciale. Kun vores tandlæger har tilladelsen til at foretage din konsultation, tjekke dine tænder og dit tandkød samt stille en diagnose.

Helvetic Dental Clinics Ungarn

Tandlægeklinik og hotel i samme bygning

Tandbehandling i udlandet

7000 patienter / år fra mere end 32 forskellige lande

Tandlæge i Ungarn undersøger en patient
Vore tandlæger har uddannelsen og kompetencerne til at:

  • Undersøge og diagnosticere din mund;
  • Anbefale og udføre behandlinger;
  • Hjælpe dig med at forstå tandbehandlingen og betydningen, så du får sunde tænder og mundhygiejne;
  • Informere dig om postoperative tandpleje;
  • Foretage akutte og behandlinger – og hjælpe dig med at forstå en evt. langtidsbehandling.

Vores team af tandlæger på Helvetic Dental Clinics i Ungarn

Moderne tandlægepraksis i UngarnDR LASZLO LUKACS.
Parodontolog og implantolog

Medstifter af Helvetic Clinics Ungarn. Laszlo dimitterede fra Semmelweis Universitetet i 2006 og fortsatte herefter sin specialisering på Institut for Parodontologi, hvor han stadig underviser i dag. Hans speciale er rehabilitering af kompleks parodontose, og han er særligt specialiseret i beskyttelsen af ​​vævet omkring tænderne. Derudover er hans speciale implantologi og de forskellige nødvendige teknikker til knogleopbygning og regenerering. Dr. Lukacs har publiceret flere videnskabelige artikler. Han taler engelsk og tysk. Læs mere om denne tandlæge i Ungarn her.

Helvetic Clinics tandklinik i UngarnDR PETER LUKACS
Prostetisk tandpleje

Medstifter af Helvetic Clinics Ungarn. Tandlæge Peter Lukacs er uddannet ved Semmelweis Universitet i 2005. Han var lektor på afdelingen for prostetisk tandpleje mellem 2005-2007 og startede sin egen praksis i samme periode. Hans ekspertiseområde er dit smil: komplekse æstetiske restaureringer og funktionel rehabilitering ved hjælp af digital genereret bidefunktion (TMI) og forudgående analyse med Arcus Digma II. Han taler engelsk og tysk. Læs mere om denne tandlæge i Ungarn her.

DR BALAZS BENDES
Prostetisk tandpleje

Tandlæge i Ungarn hos Helvetic Clinics siden 2014. Dr. Balázs Bendes dimitterede fra Semmelweis Universitetet i 2014. Siden da har han været en stor gevinst for Helvetic Clinics Budapest-teamet. Som specialist i parodontose, er han særligt beskæftiget med behandling af komplekse parodontale sygdomme. Læs mere om denne tandlæge i Ungarn her.

DR GABOR BERKEI
Kosmetisk tandpleje

Tandlæge i Ungarn hos Helvetic Clinics siden 2015. Dr. Gábor Berkei dimitterede i 2012 ved Semmelweis Universitetet. Siden da har han afsluttet specialer i konservativ tandpleje, tandproteser og parodontologi. I øjeblikket deltager han i en udvidet tandprotesespecialistuddannelse. Han er specialiseret i implantatproteser, implantatplacering, knogleopbygning og behandling af parodontale sygdomme. Læs mere om denne tandlæge i Ungarn her.

DR PATRIK KIS
Prostetisk tandpleje og endodontolog

Tandlæge i Ungarn hos Helvetic Clinics siden 2015. Dr. Patrik Kis dimitterede i 2012 fra Semmelweis Universitetet. Efter sin eksamen studerede han konservativ tandpleje i 3 år. Samtidig underviste og forskede han på universitetet. Derudover har han arbejdet på tre forskellige tandlægeklinikker og vundet et stipendium på universitetet i Helsinki. Han er specialiseret i endodonti, æstetisk protesearbejde og implantatprotetik. Patrik taler engelsk flydende. Læs mere om denne tandlæge i Ungarn her.

DR ORSOLYA OTTLAKAN
Prostetisk tandpleje, mundkirurgi

Tandlæge i Ungarn hos Helvetic Clinics siden 2016. Tandlæge Orsolya Ottlakán dimitterede fra Semmelweis Universitetet i 2012. Efter sin eksamen begyndte hun umiddelbart efter at arbejde som mundkirurg på det Medicinske Center hos det ungarske forsvar som en del af sit professionelle træningsprogram. Orsolya taler flydende engelsk. Læs mere om denne tandlæge i Ungarn her.

DR CSANAD BARKA
Tandlæge

Tandlæge i Ungarn hos Helvetic Clinics siden 2016. Tandlæge Csanád Bárka er uddannet ved Semmelweis Universitetet i Budapest med Summa Cum Laude i 2016. Gennem sit universitetsstudie fik han sin uddannelse på Lukács Dental Center og på Institut for Dento-Alveolær Kirurgi ved Semmelweis Universitet. Her samlede han relevant praktisk tandlægeerfaring. Efter sin eksamen specialiserede han sig i mundkirurgi på Semmelweis Universitet i Budapest. Csanád taler flydende engelsk og tysk. Læs mere om denne tandlæge i Ungarn her.

DR GYORGY VARNAI
Prostetisk tandpleje og endodontolog

Tandlæge i Ungarn hos Helvetic Clinics siden 2016. Dr. Gyorgy Varnai dimitterede i 2012 fra Semmelweis Universitetet. Hans speciale omfatter funktionel æstetisk tandpleje og endodonti. Han behandler med lup eller mikroskop, når det er nødvendigt. Hans fokus i tandbehandlingen er at skabe langsigtede og bæredygtige restaureringer for patienter. Gyorgy taler flydende engelsk. Læs mere om denne tandlæge i Ungarn her.

DR SZANDRA LEMPERGER
Tandlæge

Tandlæge i Ungarn hos Helvetic Clinics siden 2018. Dr. Szandra Lemperger dimitterede fra Semmelweis Universitetet i 2017 og begyndte derefter at specialisere sig i konservativ tandpleje og prostetik. Hun er i øjeblikket indskrevet på et specialiseringsprogram ved Semmelweis Universitet. Hun taler flydende engelsk. Læs mere om denne tandlæge i Ungarn her.

DR LILI FARKAS
Operativ tandpleje og endodonti

Tandlæge i Ungarn hos Helvetic Clinics siden 2017 Dr. Lili Farkas er uddannet ved Tandlæge Fakultetet ved Universitetet i Szeged. Efter sin uddannelse arbejdede har hun arbejdet i både private og offentlige klinikker. Hun har stor fokus på at følge sine patienters behandlinger, fra start til slut og udfører også mindre parodontologiske og kirurgiske indgreb. Hun behandler desuden børn! Læs mere om denne tandlæge i Ungarn her.

DR ZOLTAN VINIS
Tandlæge

Tandlæge i Ungarn hos Helvetic Clinics siden 2022. Dr. Zoltán Vinis er uddannet på Semmelweis Universitetet i 2016. Efter uddannelsen, har han arbejdet på flere private klinikker i Budapest, inden han kom til Helvetic Clinics i 2022. Hans hovedspeciale er konservative behandlinger og proteser. Han taler tysk og engelsk. Læs mere om denne tandlæge i Ungarn her.

DR DOMONKOS KOVATS
Tandlæge

Tandlæge i Ungarn hos Helvetic Clinics siden 2022. Han er uddannet på Semmelweis Universitetet i 2020. Under sine studier, havde han chancen for at tilbringe et halvt års stipendium i Paris ved Descartes Universitetet. Hans hovedfokus er konservativ og prostetisk tandpleje, hvor æstetik og funktionalitet går hånd i hånd. Han taler engelsk og fransk. Læs mere om denne tandlæge i Ungarn her.

DR SARA SLEZAK

Tandlæge i Ungarn hos Helvetic Clinics siden 2022. Dr. Sara dimitterede fra Semmelweis Universitetet i 2012 og påbegyndte derefter sine ph.d.-studier da hun vandt et stipendium inden for parodontologi og cellebiologi. Hun har boet og arbejdet som tandlæge i Storbritannien i flere år. Hun behandler derfor engelsktalende patienter og er opdateret omkring standarden i britisk tandpleje. Læs mere om denne tandlæge i Ungarn her.

DR DARIA POKUSAEVA
Tandlæge

Dr. Daria Pokusaeva dimitterede fra Semmelweis Universitet i Budapest i 2021. Hendes speciale “The Effects of Endodontic Irrigants on Dentin” blev bedømt med udmærkelse ved Institut for Konservativ Tandpleje. Hun taler engelsk, tysk, fransk og russisk. Læs mere om denne tandlæge i Ungarn her.

DR EVGENIA OSTAPENKO
Tandlæge

Dr. Ievgeniia Ostapenko dimitterede fra Bogomolets National Medical University i 2012 (med udmærkelse). Hendes speciale er æstetisk og kosmetisk tandpleje, og hendes største passion inden for tandpleje er en minimalt invasiv tilgang. Hun kom til Helvetic Clinics i 2022. Ievgeniia taler flydende engelsk, ukrainsk og russisk. Læs mere om denne tandlæge i Ungarn her.

Tandplejere
Vores tandplejere er autoriserede. De er trænet og uddannet til at rense dine tænder og polere dem. Desuden kan de udføre tandblegninger.

Tandlæge assistenter
Et meget vigtig funktion i tandlægeteamet er tandlægeassistenten. Tandlægeassistenten forbereder dine behandlinger, steriliserer instrumenterne, assisterer tandlægen og hjælper med at holde din mund tør under behandlingen.

Patientkoordinator
Patientkoordinatoren er din primære kontakt i klinikken. Han/hun byder dig velkommen ved ankomsten, hjælper dig med at udfylde det medicinske spørgeskema, tager dig til røntgen og er sammen med dig under din konsultation. Koordinatoren særger også for oversættelse mellem dig og tandlægen, hvis det er nødvendigt (alle vores tandlæger samt hele vores team taler engelsk ), og præsenterer dig for din behandlingsplan og besvarer de spørgsmål du måtte have.

Tandteknikere
Tandlaboratoriet ledes af Laszlo Romanszky, som er tandtekniker. Laboratoriet producerer alle tandproteser, kroner og broer som tandlægen skal bruge til din mund.

Receptionister og administration 

Receptionisterne fastlægger tidsplanen for teamet og ser til, at alle klinikkens operationer går godt. Receptionisten er normalt din første kontakt, og den person som giver dig generel information om dine aftaler og faktureringen.

Helvetic Dental Clinics: Hvorfor vælge os

Vælg Helvetic Clinics til dine tandbehandlinger i udlandet, fordi vi har de bedste tandlæger i Ungarn. Vores team består af specialister inden for børnetandpleje, parodontologi, endodonti, implantologi og oral kirurgi. Med moderne faciliteter og en stærk forpligtelse til kvalitet, tilbyder vi førsteklasses behandlinger skræddersyet til dine behov. Hos Helvetic Clinics i Budapest får du omfattende pleje fra højt kvalificerede fagfolk, hvilket gør os til det bedste valg for tandbehandlinger i Ungarn.

Du fortjener det bedste! Vi garanterer at vores klinik er smertefri

* Alle vores tandlæger i Ungarn er medlemmer af det Ungarsk tandlægekammer og deres certificering er tilgængeligt efter anmodning i klinikken.

Accreditations

Accreditations

RING NU