Tandrejse til Budapest med
Helvetic Clinics

Trin 1, bestil en tid

Hvis du ønsker en behandlingsplan og måske en tandbehandling i Ungarn hos os, kan du kontakte os pr. telefon eller registrerer dig og udfylde en anmodning om et tilbud på vores hjemmeside. En af vores medarbejdere vil herefter kontakte dig. Der vil her være mulighed for at stille de spørgsmål, du måtte have.

Trin 2, din transport og indkvartering i Budapest

Før din første konsultation og tandbehandling, giver vores medarbejder dig de mulige datoer for dit besøg på vores tandklinik; konsultationen er er gratis. Når du har valgt datoer, skal du blot booke din flybillet og videresende flyinformationerne til os.

Trin 3, din ankomst til Budapest

  • Ligegyldig hvilken terminal du ankommer til (lufthavnen i Budapest har to terminaler)... 
  • Ligegyldig hvilken dag du ankommer ...
  • Ligegyldig hvilket tidspunkt du ankommer ...

..så vil en repræsentant for Helvetic Clinics komme i ankomsthallen og byde dig velkommen inden din tandbehandling. Chaufføren kører dig fra lufthavnen og til hotellet uden omkostninger.
Vores klinik ligger i centrum af Budapest, mindre end et minut fra operahuset og den store basilika, og i samme bygning som 12 Revay Hotel. Vi har aftalt en fordelagtig pris med hotellet for vores patienter, herunder den første nat gratis. Hvis du ønsker at bo et andet sted, kan du selvfølgelig også det.

x
>
RING NU