tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

Dr Dorina POPON

Dr Dorina POPON

Dr. Dorina Anikó Popon er uddannet ved Semmelweis Universitetet i 2019 med særlig udmærkelse (Summa Cum Laude certifikat). Hendes hovedspeciale er restaureringer konsevativ tandpleje. Straks efter afslutningen på hendes uddannelse, startede hun som tandlæge på Helvetic Clinics. Dorina taler flydende engelsk og tysk.

Mit speciale

Siden begyndelsen af mine studier, har jeg haft en særlig interesse for prostodontik og konservativ tandpleje. Senere har jeg haft mulighed for at arbejde med digital tandpleje, og mit special er også skrevet indenfor dette emne. Jeg har haft tæt kontakt med Helvetic Clinics det sidste år af mit studie, og har hjulpet dem regelmæssigt, hvilket har givet mig en masse værdifuld erfaring. Det betyder meget for mig, at give mine patienter en skånsom behandling i en afslappet atmosfære og med det bedst mulige resultat.

 • Restaurativ og konservativ tandpleje
 • Optimum og usynlige fyldninger
 • Proteser, kroner og broer

Tidligere erfaring

 • 2017-2018 Researcher ved afdeling for Oralbiologi ved Semmelweis Universitetet
 • 2018 Sommer Praktik I Tyskland
 • 2019 Tandlægeuddannelse i Budapest ved Semmelweis Universitetet

Deltagelse på kongresser

 • 2017 The Autumn of Digital Dentistry, Budapest
 • 2018 Semmelweis Universitetets Studerendes Videnskabelige Forening
 • Medalje og 2-plads: Comparison and Optimization of Neurogenic Differentiation Protocols During Differentiation of Dental Cells
 • 2018 Teknikker ved æstetiske fyldninger, Semmelweis Universitetet, Afdeling for Konservativ Tandpleje
 • 2019 International Dental Show, Køln

Hvorfor vælge Helvetic Clinics

Rangerer som nr. 1 i Europa

Certificeringer

PATIENTS FEEDBACK

Helvetic Clinics og Unicef

RING NU