tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

New Test Page

PRIS OG INFOrMATION OM TANDIMPLANTATER

Pris for tandimplantater

Forskelle i priser på tandpleje i forskellige lande afspejler på ingen måde kvaliteten af ​​tandplejen. Det er en kombination af flere faktorer, herunder de lokale leveomkostninger (løn, husleje etc.). Som eksempel kan vi tage udgangspunkt i tandimplantater.

Tandimplantat priser

Prisen på tandimplantater afhænger først og fremmest af:

Implantatets mærke (forskning, udvikling og produktionssted).

Tandlægeklinikkens omdømme og tandlægens ekspertise og erfaring.

Antallet af implantatoperationer på tandlægeklinikken (mængderabat ved storindkøb).

Afhængig af implantatets mærke samt tandlægens og tandlægeklinikkens omdømme vil man normalt finde priser indenfor disse intervaller:

Pris for et tandimplantat i Danmark: mellem 12.000 kr og 24.000 kr

Pris for et tandimplantat i Ungarn: mellem 5.050 kr og 8.900 kr

På Helvetic Klinikker i Budapest tilbyder vi 3 forskellige implantater, som alle er af højeste kvalitet:

Megagen Implantat til 5.050 kr (680 euro)

Astratech Implantat til 7.350 kr (990 euro)

Straumann Straumann SLActive implantater til 8.850 kr (1190 euro)

Prisen er inklusiv abutment og helingsskrue.

Beskrivelse af tandimplantater

Et tandimplantat er en skrue, som fungerer som en tandrod, enten med ru eller glat overflade.

Flertallet af implantater er fremstillet af ren titan eller zircon. Når implantatet indsættes, vokser kæbeknoglen efterfølgende omkring og integrerer det i løbet af 2 til 5 måneder, afhængigt af patienten og implantat typen, så det til sidst sidder fuldstændig fast. Når implantatet er vokset sammen med knoglen og stabilt, kan ”tænderne”, dvs. de endelige kroner eller broer, monteres på implantatet.

Er implantater den rigtige løsning for alle?

Desværre er ikke alle egnet til at få tandimplantater. Visse kriterier overvejes, og der er flere medicinske risikofaktorer som skal vurderes i sammenhæng med implantater. De hyppigste er rygning og diabetes. Det betyder ikke at disse patienter ikke kan få implantater, men snarere at der er større risiko for at implantationen mislykkes. Det skal patienten være klar over i forvejen.

Mundens generelle tilstand spiller også en rolle. De resterende tænder og tandkødet skal således være stabile inden en implantation kan overvejes. Kun herved, er der en høj sandsynlighed for en vellykllket operation og proces. Har patienten dårlige eller knækkede tænder, eller hvis tandkødet er angrebet af betændelse, skal disse forhold behandles før implantationen.

Kæbeknoglens styrke og tykkelse har også betydning. Uden en tilstrækkelig knogletykkelse, kan det være vanskeligt eller umuligt at anbringe implantater. Knoglemassen bedømmes først ved hjælp af en panorama røntgen-optagelse. Hvis røntgen-optagelsen ikke giver et entydigt svar, anvendes der en CT-scanning, som giver et tredimensionelt og bedre billede af selve knoglen.

Roger C. Mars 2014 Tandklinik : Helvetic Clinics Ungarn – behandlende tandlæger: Dr. L. Lukács og Dr. P. Lukács. Detaljer: 5 Alphabio tandimplantater, 5 metalkeramiske kroner på implantater, 6 metalkeramiske kroner, 3-leddet metalkeramisk bro. 19 tænder i alt.

Implantaternes anbringelse

Implantationen opdeles i to faser: i første fase indsættes implantatet i selve kæben og i anden fase anbringes og monteres kronen eller broen på implantatet.

Fase 1: Tandlægen laver et snit i tandkødet for at blotlægge kæbeknoglen. Implantatet anbringes og snittet lukkes igen. Herefter er det nødvendigt at vente 2 til 6 måneder mens implantatet vokser sammen med kæbeknoglen.

Fase 2: I anden fase åbnes snittet i tandkødet for at give adgang til tandimplantatet. Herefter skrues et forbindelsesled på implantatet. Tandlægen kan derefter fastsætte en kron/bro eller tandprotese på forbindelsesleddet.

Fordele ved implantater

Tandimplantater har flere fordele. De er først og fremmest mere komfortable, da de fungerer ligesom naturlige tænder. Kroner/broer som er monteret på implantater, bidrager også til livslængden af de resterende tilstødende naturlige tænder, da de fungerer som støtte for disse.

Udover komforten, fungerer implantater som naturlige tænder. Broer fastsættes eksempelvis uden at påvirke de naturlige nabotænder, som derved kan bevare deres nuværende udseende og tilstand. Desuden erstatter implantater de tandrødder som sad her før, hvorved knoglemassen i din kæbeknogle bevares. Uden en naturlig tand eller et implantat vil knoglen have tendens til at trække sig tilbage. Tandimplantater kan kan fungere som støtte for  tandkroner, tandbroer og tandproteser.

Tandimplantater som er integreret i kæben, bidrager til at opretholde knoglen sund og intakt. Tandimplantater er både æstetiske, funktionelle og komfortable.

Hvorfor vælge Helvetic Clinics

Rangerer som nr. 1 i Europa

Certificeringer

PATIENTS FEEDBACK

Helvetic Clinics og Unicef

RING NU