tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandlæger budapest
Helvetic Clinics tandlæge i Ungarn 12 Revay ut Budapest
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

Helvetic Clinics-Norwegian

[tcb_logo data-id-d=’0′ data-css=’tve-u-173f263a3ec’ data-img-style=’width: 100%;’ class=” data-alt=’Helvetic Clinics – de bedste tandlæger i Budapest’]RING GRATISRING MIGOPFÅ ETTILBUD

DEN FØRENDE TANDKLINIK I UNGARN

Tandlæger i Budapest og hotel, alt sammen under samme tag

HELVETIC CLINICS HAR MANGE TILFREDSE PATIENTERLÆS DERES ANMELDELSER HER

Google Anmeldelser

SÆRLIGE FORHOLDSREGLER

Tandlæger og specialister i Budapest til overkommelige priser

Vi tilbyder alle tjenester på ét sted

Helvetic ClinicsTandklinik og hotel i samme bygning

Vi har filialer i 32 lande og behandler 7000 patienter hvert år over hele kloden

Tandbehandling i udlandet7,000 Patienter / år fra 32 lande

Få gratis konsultation fra vores vel erfarne tandlæger i Ungarn

Gratis konsultations-pakkePakke – behandlingsplan, røntgen, lufthavns transfer og nat på hotel

Helvetic klinikker er kendt for sin overkommelige pris og bedste behandling i Ungarn

Kvalitets tandbehandling til fair priserSpar op til 60%

Vi leverer en oversætter til at hjælpe dig gennem din behandling

Hvorfor vælge Helvetic Clinics?Vi taler dansk og giver markedets bedste garanti

Vi hjælper dig gennem din rejse til behandling

Rejs til Budapest medHelvetic Clinics

ALT I SAMME HUS!

Alle vores faciliteter er placeret på et enkelt sted for at fremskynde processen

Samlet i én bygning!

Vi er kendt over hele Europa for vores bedste tjenester

Førende tandklinik i Europa

Vores klinik er det mest opdaterede udstyr, der bruges i tandpleje

Tandklinik med det mest moderne og avancerede udstyr

Vores klinik, hotel og laboratorium er alle placeret på samme sted

Hotel + Tandklinik + Tandlaboratorium under samme tag, kun 100 meter fra operaen i Budapest

SE ALLE VORES PATIENT VIDEOER

Vores klinik er blevet udvidet, og gammelt udstyr er blevet erstattet for at tilbyde de bedste tjenester

TANDKLINIK I UNGARN

HELVETIC CLINICS BUDAPEST:

En TANDKLINIK med en ærlig tilgang, høj personlig service, grundig rådgivning og top professionel behandling samt tandpleje.

Helvetic Clinics Budapest er renoveret og har udvidet. Tandklinikken har nu hjemme på Revay utca 12, lige i hjertet af Budapest og blot 100 meter fra operaen. Med sine mere end 800 kvadratmeter, er Helvetic Clinics Budapest en unik tandklinik indrettet med det nyeste og mest højteknologiske udstyr på markedet. Hvis du vælger Helvetic Clinics Budapest, er du garanteret behandling med avancerede metoder, og det bedste udstyr indenfor moderne tandbehandling og tandpleje.

HVORFOR VÆLGE HELVETIC CLINICS BUDAPEST TIL MIN TANDBEHANDLING I UDLANDET?

 • På Helvetic Clinics taler og yder vi personlig rådgivning på dansk, helt gratis naturligvis
 • Vi tilbyder en gratis konsultation pakke, som indeholder panoramarøntgen, behandlingsplan, lufthavnstransport samt en nat på vores patienthotel
 • Vi har samlet et hold af meget dygtige tandlæger i Budapest som dækker samtlige tandfaglige specialer
 • Tandklinikken er udstyret med en 3D scanner, som gør det muligt at diagnosticere og planlægge din behandling ned i allermindste detalje.
 • Avanceret udstyr og moderne teknologi
 • Klinikken er certificeret med kvalitets standarden ISO 900. Det er din kvalitetssikring
 • Vi har tandlaboratorium i samme hus, med 15 højt kvalificerede tandteknikere
 • Markedets bedste og mest seriøse garanti

Hvis du vælger Helvetic Clinics til din tandbehandling i udlandet

 • Så vil du blive behandlet af professionelle tandlæger i Budapest på en klinik med rolige og trygge omgivelser
 • Du vil have adgang til personlig rådgivning på dansk før, under, og efter behandlingsforløbet
 • Mulighed for at bo på vores patienthotel Revay 12, i samme bygning som klinikken
 • Have fordel af vores centrale beliggenhed lige i hjertet af Budapest
 • Komforten i at kunne vente på næste behandling på dit eget værelse, eller måske i hotellets bar.

VORES TANDLÆGER I UNGARN

VORES TANDLÆGER I BUDAPEST:

Det er almindelig kendt i branchen, at ungarske tandlæger hører til blandt de fagligt bedste i verden. Det gode omdømme gør samtidig, at ambitiøse tandlægestuderende fra hele verden rejser til Ungarn, for at tage hele eller dele af deres tandlægeuddannelse. Udover en uddannelse på højeste niveau, er der især to faktorer som skaber en god tandlæge:

 • Erfaring
 • Behændighed

VORES TANDLÆGERS ERFARING I BUDAPEST?

Vores specialister hører til blandt de bedste tandlæger i Budapest og Ungarn. Når de fylder 40 år, vil de allerede have sat flere implantater og lavet flere kroner/tandbroer end den gennemsnitlige tandlæge kan nå på et helt arbejdsliv.Vores tandlægers erfaring sikrer, kombineret med en højteknologisk 3D scanner og røntgenudstyr, at vi kan give en detaljeret og præcis diagnose her på klinikken. Det kan vi gøre, uanset hvilket problem du som patient oplever, og du kan være sikker på, at vi allerede har behandlet lignende eller mere komplicerede tilfælde før.I modsætning til mange andre klinikker, som benytter vikarierende tandlæger ved behandling af udenlandske patienter, er alle vores tandlæger, kirurger og klinikassistenter på Helvetic Clinics fuldtidsansatte. På den måde sikrer vi os både professionalisme og engagement hos vores personale og i vores service.

OM VORES TANDLÆGER I UNGARN:

Specialtandlægerne Péter og László Lukacs

PERFEKTION

Specialtandlægerne Péter og László Lukács er daglige ledere på tandklinikken Helvetic Clinics. De har sammen skabt en højt specialiseret og professionel klinik i en tryg, rolig og vedkommende ramme. De to tandlæger, som også er brødre, har omfattende tandfaglige kvalifikationer og en imponerende erfaring. Deres filosofi er, at opnå et ægte smil på hver eneste patients ansigt, helt bogstaveligt. De to brødre er hovedansvarlige for de andre tandlægers oplæring, træning og specialisering. I Ungarn foregår uddannelsen som tandlæge på universitetet. Vores klinik er akkrediteret af det største og mest prestigefyldte tandlæge universitet i Ungarn, Semmelweiss Universitetet, som officielt uddannelses og træningscenter for tandlæger. Af samme årsag, bliver vores tandlæger også betragtet som de bedste tandlæger i Budapest og Ungarn.

Målet er at opfylde og tilfredsstille vores patienters ønske om en grundig og kompetent tandbehandling på højeste niveau. Vi er stolte af at kunne tilbyde trygge og komfortable rammer, med det mest moderne udstyr indenfor tandpleje.”

Péter og László Lukács, der er ekstremt talentfulde tandlæger, er ansvarlige for styringen af Helvetic klinikker

Péter og László Lukács garanterer, at du som patient er i de bedste hænder blandt vores hold af specialtandlæger. Alle patienter kan forvente en varm velkomst på tandklinikken i Budapest. Vi rådgiver dig under hele dit forløb og igennem hver eneste skridt, modsat proceduren på mange af de andre klinikker i Budapest, som i mange tilfælde efterhånden må betegnes som rene tandlægefabrikker.På Helvetic Clinics er rådgivningen og servicen personlig. Du får din egen dansktalende patientkoordinator, som vil følge dig og dine behandlinger på tandklinikken.

DE BEDSTE TANDTEKNIKERE I BUDAPEST….TANDLABORATORIUM I SAMME BYGNING SOM KLINIKKEN

profile-pic

Jeg havde høje forventninger til min tandbehandling på Helvetic Clinics, og de blev opfyldt til fulde. Personalets indstilling var meget imponerende og professionel. Det gælder for alle involverede, såveltandlæger som assistenter, teknikere og koordinatorer. Det endelige behandlingsresultatet var desuden af en meget høj kvalitet. Sidst men ikke mindst – selvom klinikken dagligt håndterer et stort antal patienter, følte jeg mig meget komfortabel og sikker under hele behandlingsprocessen, især takket være den venlige og afslappede atmosfære som personalet skaber.

12. november 2018.

Leif S., Tisvildeleje, Danmarkprofile-pic

Jeg besøgte Helvetic Clinics første gang i marts 2019 som start på en længere behandling. Det var en rigtig god oplevelse, høj service og professionel behandling. Derudover er det fantastisk at have sin egen danske patient-koordinator på stedet. Det gør hele processen meget mere informativ.

9. april 2019.

Rógvi J, Klaksvik, Færøerneprofile-pic

Tak for en yderst velorganiseret uge. Indledningsvis var jeg usikker på, om det nu var klogt at vælge en tandlæge i udlandet. Men i dag er jeg rigtig glad for at jeg traf det valg, og det er Jeres fortjeneste, – Jeres styring og servicering under mit ophold har været helt enestående suveræn.

26. november 2018.

Finn C., Vanløse, Danmarkprofile-pic

Tak for besøget på klinikken. Jeg er rigtig glad for at det gik så godt og sætter pris på den ærlige og personlige tilgang til rådgivning. view all testimonials

29. november, 2019

Jonathan J., Aarhus

DE BEDSTE TANDTEKNIKERE I BUDAPEST

TANDLABORATORIUM I SAMME BYGNING SOM KLINIKKEN

Tandlaboratorium i samme bygning som tandklinikkenKvaliteten af dine kroner, broer, indlæg, facader og proteser afhænger af det arbejde som udføres på vores tandlaboratorie Artifex. På Helvetic Clinics er det nogle af fagets bedste teknikere som udfører det arbejde vi bestiller. Teknikerne arbejder i samme bygning som klinikken, og det giver en stor tidsmæssig fordel, hvis der er behov for korrektioner og lignende. Tandlaboratoriet Artifex arbejder med højt specialiseret udstyr som kan leve op til Helvetic Clinics kvalitetskrav.

VORES TANDTEKNIKERE ER EKSPERTER

På Helvetic Clinics Budapest gør vi ingen undtagelser i forhold til vores kvalitetskrav og regler: Vi mener at vi har valgt det bedste tandlaboratorium i Ungarn, og måske endda i Europa (desværre også det dyreste).Da vi i sin tid designede Helvetic Clinics, samarbejdede vores arkitekter faktisk sammen med Artifex´arkitekter. På den måde har vi fået skabt en bygning som fokuserer på både tandklinikkens og tandlaboratoriets behov. Her er nogle få eksempler:

 • Laboratoriet har etage umiddelbart over tandklinikken
 • En intern trappeopgang samt en privat elevator forbinder klinikken og laboratoriet og gør adgang og transport lettere for personalet
 • Indretningen har gjort det muligt at skabe et internt, hurtigt og sikkert kommunikationssystem mellem klinikken og laboratoriet

Meget avanceret udstyr med ekspert teknikere på arbejde i laboratoriet

Således har vi altså optimeret samarbejdet og kommunikationen mellem tandklinik og tandlaboratorie. Det giver os betydelig færre forsinkelser i produktionen og en betragtelig højere kvalitet i arbejdet.

 • Ingen behov for at sende aftryk, proteser og porcelænsarbejde med post mellem tandklinik og tandlaboratorie
 • Direkte kommunikation mellem tandlæge og tandtekniker
 • Hurtig og let adgang til at afprøve protese, kroner eller broer i munden inden færdiggørelse
 • Mulighed for sidste øjebliks tilpasning og korrektion af protese, kroner eller broer

Porcelæn, E-Max, zirkonium, 3D printere, laserudstyr og ny teknologi kræver hele tiden investeringer. Personalet på tandlaboratoriet har følgende sammensætning og ledes til daglig af keramiker Roland Tomasovszki:

 • 5 tandkeramikere
 • 3 metal ramme specialister
 • 2 tandteknikere
 • 1 model specialist
 • 2 protese specialister
 • 3 fuldtidsansatte elever

Vores tandlaboratorium i Budapest er GC certificeret, og de deltager systematisk i den træning som GC EUROPE arrangerer når nye produkter introduceres. Med løbende træning og efteruddannelse af vores tandlæger i Budapest, sikrer vi at vores tandlæger er blandt de bedste og at vores service den højeste.

DIN KONSULTATIONS PAKKE

Kom til at bo på vores hotel ved siden af vores klinik gratis

Gratis nat på hotellet

Østbillet refusion

Refusion af din fly​billet

Gratis transport fra lufthavn til klinik

Gratis Lufthavns ​transfer

ÅBNINGSTIDER

MANDAG8:00 – 20:00TIRSDAG   8:00 – 20:00ONSDAG8:00 – 20:00TORSDAG8:00 – 20:00FREDAG8:00 – 20:00

KONTAKT OS

HELVETIC CLICNICS | TANDKLINIKK I UNGARN © 2020

Hvorfor vælge Helvetic Clinics

Rangerer som nr. 1 i Europa

Certificeringer

PATIENTS FEEDBACK

Helvetic Clinics og Unicef

RING NU