tandimplantater Helvetic Clinics
Tandlæge i Ungarn
tandlæger budapest
tandklinik budapest
tandlæger i udlandet priser
tandimplantater ungarn
dental rejser ungarn

Fly til Budapest

Flyselskaber og fly til Budapest – Til din tandlægeferie

 

Flere lavprisflyselskaber har introduceret billige flybilletter til Ungarn. Det tager til eksempel kun 1 time og 45 minutter at flyve fra København til Budapest, men der findes direkte fly fra Billund lufthavn. Disse selskaber er ofte den bedste måde at komme til Budapest (Ungarn). Mens flybilletter udstedt af nogle flyselskaber skal betales på forhånd på internettet, er der andre flyselskaber, hvor det er muligt at ændre fly efter din billet til Budapest er blevet bestilt. Prisen er i høj grad afhængig af rejsetidspunktet, derfor kan det betale sig at bestille biletterne god tid i forvejen.

Bestilling af din billet til Budapest er den eneste del af din tandlægetur, som vi ikke styrer. Selvfølgelig bør du tage kontakt til Helvetic Clinics og aftale datoer før du bestiller din rejse.

Nedenfor finder du en liste over søgesider, som finder de bedste aktuelle tilbud til dig, og luftfartselskaber, der betjener Budapest. Glem ikke at sende os oplysninger om din flyrejse, så vores medarbejdere kan hente dig i lufthavnen og transportere dig til din destination.

Søgesider for flybiletter:

www.momondo.dk

www.skyscanner.dk

Flyselskaber:

www.ryanair.dk

www.sas.dk

www.norwegian.com

www.klm.com

www.lufthansa.com

www.airberlin.com

Fra Malmø kan du flyve med Wizzair

www.wizzair.com

 


easyjet

EASYJET


ryanairRYAN AIR 


wizzair

WIZZAIR